Napsat recenzi

RP

Recenze hotelu Malikia Resort Abu Dabbab ***** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 10x
Recenze se líbila: 50 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tento hotel ***** ??????? nikdy více.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Postele celkem pohodlné, kromě přistýlek. Měli jsme 2 pokoje, za 12 dnů se ani jednou nepřevlékalo povlečení. Ručníky se měnily jen asi 2x a ne všechny. Voda na pokoji se dávala pouze 2 půllitrové lahve na den i když jste byli na pokoji třeba 4. Dle informací od ostatních hostů bylo všude stejné. Při dvou pokojích fungovala pouze 1 lednice, oprava druhé se nekonala. Ono to bylo vlastně jedno protože ta první stejně více topila než chladila. Sprcha rozbitá, moc netekla a stále padala tyč.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Jezdíme do Egypta již 12 let do různých hotelů, ale takovou hrůzu jsem ještě nezažila, počínaje špínou na jídelně včetně stolů a špinavých již umytých talířů. Dětem můžete dát tak akorát špagety a těstoviny, které jsou denně se stejnou omáčkou (špíše kečupem).

Strava se mění minimálně pouze tak jedno jídlo denně. Co zbylo u snídaně je zapečeno večer v jejich slaném pečivu. Dorty, některé se daly jíst, jiné byly ztvrdlé. U večeří dlouhé fronty ještě před jídelnou, cca 10m, až ze schodů. Kapacitně jídelna ani kuchyň nestačí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

V celém venkovním areálu (bazény a pláž) pouze 2 sprchy. 1 na pláži pouze u plážového baru a 2 na vstupu z pláže k bazénům. Toalety pouze 3 pro dámy a 3 pánské na celý areál včetně pláže. Úklid toalet jsem za celou dobu přes den neviděla.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž a moře jsem již znala z předchozího pobytu v hotelu Hilton, takže jsem věděla do čeho jdu. Jedním slovem nádhera.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nic.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 106
z 152 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Veronika: Malikia - 5. 10. 2023 0:08

WC i sprchy jste měli pohledat.Je jich tam opravdu mraky(na pláži,vedle jídelny,pod jídelnou u krámků,...). Ani mě se zde moc nelíbilo,jídlo a pití katastrofa,ale některé vaše reakce jsou holý výmysl(možná pouze z neinformovanosti). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání