Napsat recenzi

Příjemná odpočinková dovolená

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2014
Přečteno: 1 214x
Recenze se líbila: 575 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 0

Poprvé v životě v Egyptě, dle recenzí jsme si vybrali s přítelkyní právě tento hotel. Celkově bych pobyt hodnotil 7/10. Zklamaní jsem nebyli, ale uplně nadšení také ne.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Po příjezdu na hotel hned recepčnímu do pasu 10 dolarů se slovy, aby pro nás zařídil pokoj s výhledem na moře .. splněno .. pokoj 6A2 v přízemí pár kroků od pláže.

Matrace na posteli byly velmi tvrdé .. kdo má rád jako my, bude spokojen. Pokoje byly každý den uklizené ( občas mokrá podlaha = čistá podlaha ), nicméně kdo hledal mouchy určitě by je našel, my to neřešili.

2x nás v noci probrali zvuky z prostoru klimatizace (nejspíš myš či krysa ) , po ohlášení na recepci to bylo již další noci v pořádku.

Klima byla poměrně hlučná, kdo nemá tvrdý spánek, tak ho bude hluk budit.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Od všeho opravdu nepřeberné množství.

Naše chyba byla v tom, že jsme první dny jedli úplně vše a pak se nám to přejedlo. Pokud zvolíte pravý opak budete spokojeni. Jídla byla formou bufetu a poměrně často se opakovaly. Ke konci pobytu bylo ovšem příjemné zpestření v podobě italské a také orientální kuchyně.

Kdo umí anglicky, doporučuji dát se do řeči s číšníkama .. jsou vtipní a dozvíte se i pár zajímavých informací.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Občas jsme využili hotelový bazén s tobogány a také příjemné posezení u baru přímo ve vodě.

Animátoři se snažili o zábavu, nicméně se stále dokola opakoval strečink, aquagym, volejbal a vodní pólo. Záleží čistě na vás .. chcete / nechcete.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž - 3* .. vstup do moře na pořádné koupání pouze přes molo. "Kachňák" co je u pláže ohraničený lanem, je vhodný tak pro neplavce a děti .. jinak riskujete odřený kolena. Pláž sama o sobě čistá, klidná, žádný řev atd.

Moře - 5* .. parádní podmořský život, 2x jsme viděli delfíny, vstup do moře přes molo buď po schodech a nebo skokem z mola. Jinak moře poměrně "živé", ne jako v Chorvatsku. Zelenou vlajku jsme měli z 10ti dní jen 4x, zbytek pobytu červená. Moře krásně teplé a nebylo tolik slané.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

.. vše daleko, v okolí hotelu jen poušť, jediná možnost co jsme se doslechli byla pláž Abu Dabab, buď pěšky (cca 1hod.) a nebo výletem na čtyřkolkách cca 30E / osoba. Další možnost nákupu je až na tržnici v Port Galib, ale nevyužili jsme.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově jsme byli víceméně spokojeni, pobyt jsme měli od 2.10. - 12.10., slunce pálilo víc jak v ČR a od všech starostí jsme si odpočinuli. Dostali jsme pár tipů od místních na další kvalitní hotely, tak uvidíme do budoucna, třeba se do Egypta ještě někdy vrátíme :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání