Napsat recenzi

nejhorší hotel na Marsa Alam

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 826x
Recenze se líbila: 620 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

NIKDY VÍCE

Ubytování  průměrně (4,3/5)

UBYTOVÁNÍ CELKEM HEZKÉ AŽ NA MOUCHY I KDYŽ BYLA SÍT VE DVEŘÍCH,JEN JEDNA ČIPOVÁ KARTA TO JE CELKEM MÁLO.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Malé porce masa na příděl,ryba byla ještě nedopečená a pořád dokola kuře ryba

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

V recepci pořád vypnutá klimatizace tu pustili jen když měl přijet delegát.Personál až na tři šikovnější číšniky neochotný jen když jste vytáhli nějaký dolar tak na chvilku si vás všimli.Pivo teplé do škaredých plastových 1,5dc skleniček a to trochu piva zbytek pěna.Věčně u oběda a večerě chybělo sklo jedna obsluha u nealko a alko,takže vůbec nestíhal obsluhovat u dvou pultů s nápoji.V jídelně i na terase venku vám zobou z jídla ptáčci odejdete si pro něco a v talíři pták i s trusem.Míchané místní alkoholické nápoje vůbec neřeší podle nabízeného nápojového lístku a alkohol tak to jen na postrašení.Zato místní Egyptané ubytování v tomle hotelu(přemnoženo) měli vlastní pití u baru v bazeně,ktaré jím personál ochotně chladil v lednici a skákal kolem nich.My jsme se obsluhy nedočkali.Bohužel bylo jich tam moc v bazénu jen černé zahalené ženy s dětmi a muži, že se ani nedalo plavat,dělali kravál a nepořádek.Ručníky na pláž problém pořád čekat u nich 5min asi hodina.Tento hotel nikdy více!!!!!Večer animace do 21,30 a to pak pomalu s večerem končíte a nebo vám nabídnout taxíkem na jiný hotel za 13eu což jsme neměli odvahu někde jet.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Bohužel větrno více dnů černá vlajka a vstup do moře jen po kotníky a to jen kousek pal už plavčík píská.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Celkový dojem  průměrně (4/5)

hrozný hotel možná pro místní národ!!!!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání