Napsat recenzi

Jednou stačilo :(

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 342x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Starší resort, ale snaží se a starají se o něj.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoje starší, ale udržované. Vše fungovalo. Úklid denně za bakšiš i s labutí na posteli.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Nejhorší co jsem kdy zažila. K snídani si skoro nevyberete, fazole, fazole, brambory, vařená vajíčka. To se opakovalo denně. Ovoce a zelenina v malém množství. např. meloun za celý týden jen jednou a na příděl. Maso také na příděl, nemohli jsme si nabrat sami, ale stál tam kuchař a prostě Vám něco na talíř dal. Nejsem náročná, jídlo mám ráda a chutná mi, ale tohle byl otřes. Chuť jídla hrozná, výběr opravdu skromný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Do hotelu jsme měli příjezd v 6 ráno a i když byl hotel obsazen zhruba z 2/5, tak jsme čekali na pokoj. Nepomohli ani eura v pasu, prostě Vás tam nechají 4 hodiny čekat. Náš pobyt byl na přelomu červen/červenec, bylo hrozné vedro už takto ráno a k tomu čekání nám poskytli pouze třetinkovou skleničku nějaké šťávy. Museli jsme si vyprosit koupení vody na recepci, protože hotelové krámky byly zavřeny. Hrozný problém pro ně. Na letišti ani cestou nemáte možnost sehnat pití!

Animátoři si večer odtancují co mají a tím zábava hasne. Kolikrát do programu nezapojí ani hosty, ty prostě jen sedí a koukají na ně. Přes den nějaké ty vodní sporty, zumba atd. to bylo docela fajn.

Nejlepší je Michel, který je na plážovém baru. Tomu jedinému patří velké díky, každé ráno nám nosil na pláž speciální drink a snažil se i bez bakšiše! Pořád se usmíval a byl moc milý.

Ale na bar u bazénu si skoro každý stěžoval. Pokud nejste Němec a nemáte denně bakšiš alespoň 10E, tak na tam na Vás budou šetřit. Barman tam je nepříjemný. Služby hotelu - prostě slabý průměr.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Dávám průměr jen za krásné korály, krásný podmořský svět, ale to je v Egyptě v MarsaAlam samozřejmost. Že je přístup přes molo jsme věděli, ale byla psaná i lagunka. Bohužel do té lagunky se vejdou tak 3 malé děti, to vše. Je to mini čtverec, ohraničený bójkami. Takže pokud je hotel obsazen a na moři černá vlajka, tak nemáte možnost se smočit v moři. Černou vlajku jsme měli za 7 dní dvakrát. V Egyptě je prostě vedro a když ležíte na lehátku u moře, musíte přejít celé to molo, abyste se vůbec mohli smočit, je to vážně nepříjemné. Vlastně jsme jeli k moři, ale to si neužili. To mě štvalo ještě víc než to jídlo.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Poušť. Věděli jsme že nejedeme nikam do města.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Jednou stačilo, koupili jsme zájezd za dobré kačky, tak jsme to tak prostě brali. Ale dát za osobu např. 15 tisíc jako byla původní cena zájezdu, tak toho sakra moc lituji. Služby prostě neodpovídají 4 hvězdám.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 109
z 138 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání