Napsat recenzi

Happy Life Resort

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 632x
Recenze se líbila: 554 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdo si jede užít dovolenou a chce čistý ubytování, usměvavý personál, čistý moře a potápění, bude max.spokojen. Snad jen dopolední snack, kde se opakuje jedno jídlo (smažené hranolky a jejich nějaký salám) :-) se nedá jíst dokola, 2x a dost. Jinak co se jídla týče, nemá chybu, opravdu velmi široký záběr. Střevní problémy, který má asi každý, kdo jede poprvý, doporučuji řešit prohlídkou u doktora, který vám dá léky, máte to hrazené pojistovnou a za den máte po problému. Jinak ty léky stojí cca 500,- kč plus mínus bez doktora. Prohlídka trvá cca 10minut, jeden minutový telefonát do čech.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Za Bakšiš 10EU nás ubytovali okamžitě bez čekání, se skvělým výhledem na moře, a v klidném prostředí kousek od bazénového komplexu. Pokoje maximálně čisté, uklizené, vybavené, s klimatizací a velkou terasou.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Velmi rozmanitá nabídka. Každý si přijde na své.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál skvělý, vždy usměvavý a ochotný jakkoli vyjít vstříc.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře velmi čisté, podmořský svět fantastický. K vidění jsou želvy, velmi pestrobarevné ryby, rejnoci a jiné. Fajnšmekři si přijdou na své.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí vždy upravené, domorodci se starají celý den o zeleň, která by mohla konkurovat všem resortům.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Na týden dovolené je to určitě skvělá volba. Delší pobyt je pro mě už nuda, ale to je dané povahou a kdo jak potřebuje odpočívat.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání