Napsat recenzi

Egypt /Hurghada/ Bella Vista

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 1 267x
Recenze se líbila: 549 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Severoafrické země známe opravdu velice dobře, navštěvujeme je minimálně 2-3x do roka i privátně, ale tato dovolená nás zklamala. Velmi průměrná dovolená za vysokou cenu v porovnání s jinými destinacemi.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje relativně čisté, denně uklízené,když člověk přehlédne nějaké maličkosti, celkem slušně. Přítomnost polských a zejména ruských turistů(resp. občanů bývalého SSSR) dosti zvyšovala hlučnost ubytováni.

Veliký problém byli komáři a jiný velice obtížný kousavý hmyz. Posedět si před večeří nebo po večeři na balkoně bylo nemožné. Taktéž v zavřeném pokoji, i přes zapnuto klimatizaci, bylo v noci nezbytné hmyz hubit. Doporučuji Raid i do zásuvek a nějaký repelent.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Velmi průměrné. Celkem chutné, ale omezená nabídka. Výběr z 2 druhů mas-ryba/hovězí nebo ryba/ kuře-ovšem mini porce přidělované kuchařem. Příloh dostatek. Sýrů 3 druhy, salámů 2, denně se opakující nabídka. Fronty při otevření restaurace jak ve školní jídelně.

V rámci all inclusive káva, čaj, voda - self-service, káva pouze instantní. Turecká káva či espresso, cappuccino apod. je zpoplatněno. To jsem ještě ve 4 hvězdy- hotelu v jiných zemích nezažila.. a zase bar all inclusive.. stálé fronty rusky hovořících občanů.. takže doporučuji kávu a kvalitní pivo si zaplatit a užít v klidu bez fronty.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení hotelu jednoduché, leč dostačující pro tak malý hotel mimo sezónu.

Kulturní vyžití nulové, pokud nebereme v úvahu poněkud unavené animátorky a animátory, produkující pře den šipky apod. a večer cosi jako zábavu. Posezení nebo tanec chybí. Do bazénu(1 pouze) skáčou děti jako o život sem tam i s tatínky, i když to není dovoleno.. zase pro mne nový, však nikoliv příjemný zážitek.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Moře chladné, což je v tuto dobu normální, ale čisté. Velmi malá pláž, nedovedu si představit, jak funguje v plné sezóně.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je přímo v centru města, což je fajn pro turisty, kteří rádi nakupují nebo si jdou posedět mezi místní občany.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Velmi průměrný, hotelu bych přidělila maximálně 3 hvězdy.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin: Bella Vista - 9. 5. 2015 12:39

Po přečtení vaše recenze jsem si řekl, že musím zareagovat. Když navštěvujete severoafrické země 2-3x do roka jak zde píšete, tak maximálně jste byli tak v Tunisu nebo v Maroku mimo Egypt, jelikož silně pochybuji, že jezdíte do Libye nebo Alžírska a to i privátně. Pokud jezdíte privátně, tak jste nemusela platit tak vysokou cenu jak zde píšete. Mohla jste si hotel zarezervovat přímo a odletět na vlastní pěst. Co se týče ruských turistů, tak pokud jezdíte tak často do severoafrických zemí, tak nechápu, čemu se divíte. V těchto zemích a zejména v Egyptě je totiž ve všech hotelích ruských turistů většina a tím i jejich hlučnost. Co se týče komárů, tak časně z jara je jich v severoafrických zemích opravdu hodně, jelikož se líhnou po chladném zimním období. Co se týče pláže, tak je opravdu malá a v plné sezóně funguje úplně normálně. Teď něco o sobě. Já opravdu do Egypta jezdím velmi často za potápěním a to i privátně. V hotelu Bella Vista jsem přebýval již několikrát, většinou mimo cestovní kancelář. Ubytování je vcelku levné i s all inclusive. Tento hotel je v této kategorii na velmi dobré úrovni a když dáte personálu malý bakšiš, tak nemusíte stát žádné fronty u žádného z barů a to ani v plné sezóně. S pozdravem. reagovat

IL07: Re: Bella Vista - 9. 5. 2015 13:26

Vážený pane, dovolte mi reagovat zpětně. to co jste popsal je pouze Váš názor, já mám jiný, takže mi dovolte ho rovněž svobodně uplatnit. K Vašemu komentáři ohledně mé reakce na zmíněný hotel: Jezdím sama nebo s manželem do Afriky privátně rovněž mnoho let, již dávno jsem překročila hranici střední generace, takže děkuji za vaše pouční , ale já opravdu vím, kde a a komu chci dát bakšiš. By the way, pokud Vás to zajímá - s Alžírskem a Libyí jsem ve styku rovněž, ale to patří spíše na jinou website. Je to asi zvláštní ,ale útok komárů jsem při mých jarních cestách zažila pouze a jedině letos ve Egyptě. V ostatních zemích Maghribu nikdy. Vůbec není pravda, že všude v severní Africe pohybují Rusové, nebyli nikde v místech, která jsem za ta léta pracovně či dovolenkově navštívila, přičemž některá z nich patří mezi velice známe destinace. Setkávala jsem se pouze se západní klientelou, s Rusy jsem viděla jen občas . a to na ulici nebo pláži. Absolutně mi nevadí zda jsou klienti východu nebo západu, či jakéhokoliv kontinentu, pokud se umí slušně chovat a respektují ostatní, tak jako se snažíme respektovat my je. S pozdravem MUDr. I. Müllerová reagovat

Martin Stavař: Bella Vista - 15. 5. 2015 1:35

Po přečtení vaší odpovědi musím konstatovat, že hotel Bella Vista není hoden vaší personě a do budoucna se mu zdaleka vyhnete. A to je dobře. A k dalšímu se radši nebudu vyjadřovat. S pozdravem a bez titulu. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání