Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 305x
Recenze se líbila: 499 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel naprosto splnil očekávání podle recenzí.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj byl dostatečně velký. Byla jsem sama, takže úložného místa dost. Ale pro 2 osoby bych volila místo stolku se židlemi další úložnou skříňku. Podle informační brožury měl být v televizi i program ČT1, ale nebyl. Mně to bylo jedno, televizi moc nesleduji, ale když už je to anoncováno, mělo by to fungovat. Pěkná koupelna, Úklid vzorný.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

V pokoji bych místo stolku se židlemi volila další úložnou skříňku. Úklid velmi dobrý. Při předání zpropitného v dolarech ochota personálu stoupá. Skoro všichni se dorozumí /byť lámaně/ v několika jazycích.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byla jsem velmi spokojená. Hotel není moc velký, vše je "při ruce", hlavně žádné dlouhé chození na pláž. Velký bazén, dobrý přístup do moře. Během celého dne možnost občerstvení na několika místech /při AI/. Nabídka pokrmů v restauraci velmi široká. Já osobně bych přivítala při obědě a večeři v nabídce jednoduchý přírodní plátek masa nebo kousek pečeného kuřete. Kladem jsou výborné ryby každý den. Velmi mi vyhovovalo, že lehátka byla bezplatná včetně možnosti zapůjčení osušky. Ráda bych se tam ještě někdy dostala! Ale přesně podle zkušeností přátel - všude se čeká na zpropitné, radši v dolarech (jsou papírové i v hodnotě 1 USD) - od recepce přes nosiče kufru, pokojského, obsluhy v restauraci....

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání