Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 844x
Recenze se líbila: 515 čtenářům
Fotografie: 9
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pohled na pláž Pohled na pláž
  • Pohled na bazén Pohled na bazén
  • Místní obyvatelé :) Místní obyvatelé :)
  • Pohled na Hurghadu Pohled na Hurghadu
  • Pláž na ostrově Giftun Pláž na ostrově Giftun
  • Safari na Sahaře Safari na Sahaře

Ačkoliv nejsem příznivcem válení se u bazénu či moře, poprvé jsem zvolil Egypt s tím, že si půjdu od všeho odpočinout. Hotel jsem vybral dle recenzí a vlastního uvážení, kdy přednost dávám spíše klidnějším místům než abych zvolil nějaký obrovský resort.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

S ubytováním žádný problém, ačkoliv jsme přijeli brzy ráno, pokoje byly kolem 9-10 hodiny připraveny, v 11 jsem dostali náramek. Pokoje čisté, sice nulté patro (za nějaký ten dolar vám klidně dají lepší), ale neřešil jsem, protože na pokoji trávím minimum času :)

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava standardní, nenároční si vždy vyberou. Snídaně bohaté, tady není co vymýšlet. U obědů a večeří často se opakující jídla, levná ryba plovoucí v oleji či kuře denně na stejný způsob zrovna nenadchnou. Jednou byly kalamáry a jednou kungpao, což jsem ocenil. Zklamáním byly přesnídávky mezi hlavními jídly, pár kousků sladkého pečiva a nějaká houska s plátkem sýra pro nás žrouty žádná sláva :) Koktejly bída, v mojitu jsem našel mátu pouze jednou, pak už jsme pili jen gin a tonic nebo rum a kolu. Pivo není pivo a víno také neohromí, ale člověk si zvykne nebo si zajde do baru a koupí si něco lepšího.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál bez problému. Animační programy ocení ženy, pro mě nic zajímavého :) WiFi pije krev! Jen pár míst, kde něco chytnete a signál tragický, ale možná je to pozitivní, aspoň to člověka odradí od práce :)) Za příplatek prý možnost lepšího připojení po celém areálu, ale neriskoval jsem. Doporučují spíš zajít vedle do Vodafonu a pořídit si za pár dolarů datovou kartu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž menší a příjemná, nebylo zde v tomto období mnoho lidí, takže byl i relativní klid a spousta míst na ležení. Voda akorát, nějaké zbytky korálů a rybiček tu také najdete. Teď na jaře mohou ve vodě překvapit růžové meduzy, ale tyhle jsou neškodné. Při přílivu je zde někdy neskutečný bordel, nejspíše z lodí, kterých tu v okolí kotví spousta. Asi dva dny zde byl šílený smrad nafty a jednou jsem dokonce viděl povlaky na vodě, ale jinak ok..

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Žádná promenáda to není, ale koho baví nakupování, asi si to tu užije, jelikož je hotel umístěn přímo v centru. Já zvolil spíš poznávání místních rozvalin a procházku po termných bočních uličkách :) Taxi či mikrobus vás hodí kamkoliv a moc to nestojí nebo můžete jít pěšky a cca po 20 minutách narazíte na krásnou mešitu blízko přístavu.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Hotel doporučuji především pro povaleče, ale je zde také spousta možností výletů, které určitě stojí za to. My zvolili celodenní výlet do Luxoru za památkami a kulturou, jen se připravte na náročnou cestu více než 4 hodiny tam a 4 zpět a nemějte zbytečně velká očekávání z toho, co uvidíte :) Dále doporučuji výlet na ostrov Giftun včetně šnorchlování nebo podobný výlet k delfínům a pro milovníky čtyřkolek výlet "Safari".

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání