Napsat recenzi

Neurazí ani nenadchne

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 588x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ani **** ani ****nás nepozornily na to, že v ceně zájezdu není vizum. Náhodou nás den před odletem informoval kamarád. V **** vše zařídili za 28 dolarů, v Hurgadě na letišti stálo pouze 25 dolarů. Prý tento poplatek je stejný již několik let, tak by měl být zahrnut v ceně zájezdu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Recepční a bagážista - sehraná dvojice. Předvedli nám pokoj v přízemí a hned nás odvedli do 3 patra do pokoje s balkonem a výhledem na bazen a moře. Nesrovnatelné, takže za 10 dolarů to stálo za to. Pokoj slušný, úklid bez problémů, televize s egyptským a ruským programem. Klimatizace fungující, což bylo v 36 stupních potřeba.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Bohaté snídaně, špatná káva, práškové limo. Velký výběr sýrů, pro mě nepoživatelné salámy (holt nemají vepřové), spousty čerstvé a nakládané zeleniny a sladkých koláčků. Obědy velice slušné - bezmasé jídlo, ryba, guláš atd., těstoviny, sladkosti a ovoce. Večeře obdobné. Během dne pouze obložené housky, něco jako piza a hranolky. Chuť neznám, sotva jsem stačila zpracovat hlavní jídlo. V restauraci a barech studené pivo a místní kola, tonik, džus a lehce alkoholické drinky. Víno pít nelze, je strašné!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Hotel je opravdu malý, projít celý prostor je otázka cca 5 minut. Animace žádná, večerní program jsem nepoznala, protože nám byl nabízen za úplatu a pro neplatiče utajen, byl realizován za plentou. Bylo to až nedůstojné. Mysleli jsme, že se dá projít po Hurgádě. Ve čtvrti, kde je hotel to prakticky nejde. Rozkopané chodníky, tříproudové silnice kde někdo svítí, někdo ne, všeobecný chaos a mimo upomínkové předměty jsme nezahlédli nic, co by bylo ke koukání. Prý taxi a jet na Neu Marina. Ale pusťte se do města, když u každé křižovatky stojí ozbrojený transportér plný vojáků!?

Takže lehátko, knížku, drink na baru u bazénu a po večeři posezení v loby baru. Personál byl ochotný a po pár dolarech vyloženě milý.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž malá, ale vyhovující. Lehátka s matrací jsou pod palmami a osušky vám vymění kdykoliv si vzpomenete. Ještě v 18hod. se dalo opalovat na terase nad podiem.

Moře super. Vstup je písečný a i rybky na mrtvých korálech se najdou. Po obou stranách pláže parkují výletní lodě, které jsou většinu dne pryč a pokud neplavete 50 a více metrů od břehu, tak nevadí. Vpravo je veřejná pláž pro místní a je oddělená plotem. Resorty jsou hlídané a nedá se jít podle moře.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Jak už bylo řečeno, nic moc. Něco staví, něco bourají, všude špína.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Byli jsme v Egyptě potřetí, takže můžeme srovnávat. Bella Vista je taková oáza v městském binci, kde se musíte zabavit sami. Slušné jídlo, slušné pití, milý personál, krásný bazén, pěkná pláž a pěkný pokoj, takže co vlastně? Trochu nuda!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

jana: jana.sebela@seznam.cz - 6. 8. 2015 17:50

Jezdím do Egypta často, 3-4x ročně. hotel znám dost dobře. animační programy jsou placené 2 x týdne, jednou jsou spojené se sea food (který běžně v nabídce hotelu není od doby, kdy začli ve velkém jezdit češi) a jednou je večer s tombolou. v sobotu má animační team day off. jinak zdarma, přes den s nimi můžete absolvovat ranní gymnastiku, volejbal, vodní volejbal, aqua aerobic, belly dancce, kulželka, šipky, petang. možná jsem i něco zapomněla. jinak od hotelu do mariny dojdete i pěšky. jste v centru Sakkaly, na ulici množství kaváren, obchůdků se suvenýry - co jiného chcete kupovat? možná bavlnu, tu má egypt velice kvalitní. a že tam je nuda? vždyt se říká "jaký si to uděláš, takový to máš" reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání