Napsat recenzi

Dovolená Egypt hotel Bella Viista

Recenze hotelu Bella Vista Hotel & Resort **** (Egypt - Hurghada - Sakkala)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 725x
Recenze se líbila: 480 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem supr.Přílet v noci,okamžité ubytování,večeře.Dostali jsme krásný pokoj,bohužel přímo nad kuchyní.Zápach a rámus z odvětrávaní.Na recepci 10 doláčú a druhý den ve 12:00 krásný pokoj s výhledem na moře.Personál velmi slušný ochotný,nikdo nenatahoval ruce pro bakšiš jak jsem četl v některých recenzích.Úklid vždy supr,mladý hoch 22 let.Samozřejmě vždy od nás něco dostal.Jediná výtka,ale opravdu jediná,pláž Museli jsme vstávat v 5:00,aby jsme chytli místo na lehátku u moře.Jídlo výborné,všeho dostatek.Pití klik jen chcete.Nesetkali jsme se ani se špatným chováním Rusú,Němcú.Slovákú,ale nejhorší verbež Poláci.Město supr,nesmíte se s pouličními prodavači zastavit,jinak jste v pytli.Naproti hotelu vcelku dobrý márket Kleopatra.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Vpohodě jak jsem již psal.Čisto,koupelna s vanou,krásný výhled z terasy.Úklid prováděn denně,každý den doplňování vody,za menší bakšiš veké balení vody,třeba i 4 balení.Uklízeč ochotný,vždy usměvavý nic pro něj nebyl jak on říkál problém.Opravdu naprostá spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Všeho dostatek.Každý den sice rýže,ale vždy jinač chutnala.Brambory,hranolky,masa dostatek,pokud opravdu nejste vybíraví.Zákusky supr,sláty no prostě u nás výborné.Vždy když čtu nějakou špatnou recenzi na jídlo,tak si představím toho člověka,co asi jí doma.Je rád,že má jídlo z Glóbusu za 8 pětek.Toto mne vždy dvede na.....Někdo dá za zájezd 24000tisíc a ctěl by pečené bažanty?Takže u nás spkojenost

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

K tomu nemám co dodat,už jsem otom psalVelká spokojenost,Fén,ručníky,osušky prostě každý den vše čisté.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Malá rodinná pláž ke koupání výborná,horší ke šnorchlování. korál,ale i to nám stačilo k pěkné podívané.Jestli chcete šnorchlovat je dobré si koupit výlet do Giftunu,alené od ck.Mají to dost drahé.Opravdu jediná nevýhoda je to stávání.Jinak spokojenost.Moře čisté,vstup do moře ideální nejsou potřeba boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelú krásné,ze začátku trošku rozkopané,ale dále už je to lepší.Obchod na obchodu,jen pozor na pouliční prodavače,múžete přijít o cokliv,jako jeden pán kterému nabízeli cigára a druhou rukou mu tahali s kapsy mobil.Od těch pryč.V krámcích ochotní někdy až moc,musíte dost smlouvat,on začne na 30 eurech nebo dolarech,vy musíte být lpší a srazit cenu na 15.Opravdu jsme si s něma užili dost legrace a vždy jsm je usmlouvali.Když né,šli jsme o dúm dál.Pro mldé lidi mžnost diskoték,pro staršíkrásná procházka do přístavu.kde je nádherná mešita.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Výborný,bbyli jsme 1 v CHorvatsku,ve Španělsku 8 krát v Řecku.ale Egypt předčil vše.Takže příští rok opět Egypt i stejný hotel.Kdybych mohl dát já za sebe více hvězdiček,určitě byc to udělal.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 82
z 91 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání