Napsat recenzi

Skvělá dovolená :-)

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 995x
Recenze se líbila: 558 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V Egyptě jsme byli poprvé a jsme opravdu rádi, že jsme si vybrali tento hotel. Za celý pobyt jsme neměli s ničím problém. Personál byl velice milí a ochotný (až na pána kuchaře, který dělá pizzu :-D) Celkové prostředí hotelu bylo opravdu nádherné.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Byli jsme ubytování v apartmánu číslo 25. Na pláž i do restaurace to bylo cca 3 minuty. Pokoje vždy hezky uklizené. Klimatizace se dala dobře ovládat.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Co se týkalo jídel, jsme byli opravdu nadšení. Každý večer jsme si rezervovali a la carte, kde byl vždy velký výběr a jídlo bylo perfektní. Na obědy jsme chodili jen do venkovní restaurace, kde podávali pizzu, burgery nebo špagety. Pití bylo také dostatek, vždycky nás někdo u stolu rád obsloužil, takže jsme nemuseli vystávat u baru.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Animační programy jsme si moc užili, vždy bylo co dělat. Bazény jsou v tomto resortu velice dobře udržovány a vždy tam bylo minimum lidí.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je udržovaná, moře velice teplé, čisté, ale celkem nás překvapili bojky, které jsou poměrně blízko k pláži, ale když se člověk projde k vedlejším hotelům jsou tam nádherné pláže, kde skoro nikdo nebyl a hlavně také mnoho korálů, kde bylo skvělé potápění.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Popravdě jsme nikde jinde než v resortu nebyli, opravdu jsme si užívali relax, který nabízel hotel. Doporučuji se akorát projít podél pláže k ostatním hotelům, kde najdete skvělé podmínky pro potápění. Dokonce nám říkali, že cca půl hodiny od naší pláže je hotel s molem, kde jsou opravdu nádherné korály, ale tam jsme bohužel už nedošli.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Na dovolenou jsme jeli ve dvou párech a za všechny mohu říct, že jsme opravdu byli nad míru spokojeni :-).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jan: šnorchlování - 5. 8. 2018 8:46

Múžete zhodnotit, jak se dá šnorchlovat, event ke kterému hotelu se projít reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání