Napsat recenzi

Opět nezklamal

Recenze hotelu Royal Makadi Resort Sunrise Select ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 790x
Recenze se líbila: 561 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V tomto hotelu jsem byl již po třetí. Termín od 7.7 - 14.7 Naposledy v březnu tohoto roku. Proti březnu je zde málo hostů Ruska a o to víc občanu z arabských zemí.

Pravdou je, ze jich málo nebylo, ale nezaznamenal jsem jediný problém či konflikt s nimi.

Tato část etnika chodila spíše než k moři k bazénu. A to spíše až po obědě. Proto jsme chodili na tobogany hned po otevření (v 10:00). Po obědě jsme chodili k moři a sehnat zde místo nebyl vůbec problém.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Každy den uklizeno a vše v pořádku. Denně doplněno pití. dokonce nám nefungovala lednice a hned druhý den, byla vyměněna za novou (vyměnili to sami bez toho, abychom se připomínali)

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně a oběd v rámci hlavní jídelny. Večery jsme trávili v a la carte restauracích a paráda. Jídlo výborne a skutečně bez arabského etnika. Jsou zde tyto restaurace: Mexická, Řecká, Beduínská, Steak house, Středomořská a Asijská. Každý den jsme večeřeli jinde. Všude výborné jídlo a perfektní obsluha.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,4/5)

Bez problému, jako vždy. Dokonce jeden ze synů ztratil ploutve i s brýlemi a díky tomu, že tento moc nešnorchloval, jsme na to přišli až na druhý den, Večer jsem šel na recepci, jestli se nenašli ploutve a brýle... Za 3 minuty došel člověk s brýlemi a ploutvemi a s knihou ztrát a nálezů, kde jsem podepsal, že jsem to převzal.Super

To se stát u nás, tak do hodiny je všechno v nenávratnu fuč:)

Animátoři bez problémů. dokonce se došli s námi rozloučit i k autobusu. Byli to animátoři z hotelu ne tedy z cestovní kanceláře.

Po prvé jsme sem jeli přes neměckou cestovku z důvodu toho, že cena za 1 ho dospělého a 2 děti byla normální a ne nesmyslná, jak je tomu u cestovky v ČR, kde za dítě zaplatíte i o 50% vic než za dospělého.

Výhodou byla cena, perfektní servis ze strany německé cestovky, letadlo Airbus A321 ( je prodloužená verze Airbusu A320), Tedy maximální pohodlí.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž perfektní. Snorchlovat jsme chodili k vedle do hotelu ( bez poplatku) a zde jsme viděli i zelvu a mureny:) nádhera. Dá se zde šnorchlovat i s dětmi. Je zde malá hloubka cca od 120cm vidí nádherné korály a ryby.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Klasika Egypt. Prostě poušť:)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Určitě se vrátíme. Měl jsem obavy zda nebude moc lidí a zda budou stejné služby, jako v březnu, kdy sezóna ještě není, ale opravdu vše v pořádku.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 66
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání