Napsat recenzi

Gabriela Krečmerová

Recenze hotelu Siva Golden Bay Makadi Resort **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 20x
Recenze se líbila: 59 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Skvělá, pohodová dovolená s ochotným personálem

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V hlavní budově pokoje prostorné ale takový klasický egyptský standart, nečekejte žádný luxus. Matrace nové, trochu tvrdší, úklid sice je každý den ale koupelna by chtěla asi i savo.

Není to nic hrozného do pokoje se chodím jen vyspat, ale náročnější klienti, by to měli vědět. Probíhají rekonstrukce bungalovů, ale nijak tím neruší poklidný průběh vaší dovolené.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Jídlo velmi dobře dochucené a vždy si je co vybrat a je také vidět, že stále pracují na zdokonalování. Vždy je výběr masa, těstovin i sladkého, hranolky, pečené brambory. Výborné jsou různé pochoutky z listového těsta podávané na terase. V lobby možno ochutnat i dortíky jako red velvet, sachr a další. Za nás pití originál tonicy, coly atd. Takže pitelné i drinky. Za 5 euro si můžete v loby nechat namíchat i caipirigniu, mochito a jiné. Od 15h u bazénu podávají gofri a zmrzlinu. V baru na pláži saláty, bagety s kuřecím, hotdog a burgry. Možná k večeři málo plodů moře ale pokud nejste super nároční, tak si jídlo vždy vyberete. Super jsou i saláty a grilovaná zelenina.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Na zlepšování se v hotelu stále pracuje a ne všechno je na 1. Ale všichni jsou ochotní, usměvaví, úslužní bez toho aby čekali s nataženou rukou. Když je problém snaží se vyřešit. Drinky nosí až k lehátku na pláži a opravdu se starají. Neříkám, že je vše super a opravdu se najdou chyby-občas na chvíli vypla elektřina a na hodinu netekla voda. Přestala nám jít lednice-hlásili jsme na recepci a po druhé urgenci výměna i s milým dárečkem plná mísa ovoce a láhev sprite k tomu. Počítejte s tím, že se občas musíte připomínat-jste v Egyptě a mají jiný pojem o čase. Ale opravdu se o vás starají a vždy s úsměvem a to je pro mě důležité

Pláž a moře  průměrně (5/5)

To je moje srdcovka byla jsem zde před 11 lety a od té doby v Egyptě 6x na jiných místech a stále jsem na tuto zátoku vzpomínala a chtěla se vrátit. Realita je, že je to stále nejhezčí místo v Hurgádě a Makadi, ale bohužel stav zátoky se za těch 11 let trochu změnil. Živo je v moři stále, ale korál po stranách aspoň zpočátku už skoro odumřel. Když zaplavete ale trošku dále stále je krásný a barevný. I u břehu můžete spatřit murénu, klauny očkaté na boku perutýny i želvu. Jsou tam krásné Siby i chobotnice, sépie a jiné. Pláž s krásným písečným vstupem vhodná i pro děti, ale boty si určitě vezměte nikdy nevíte na co můžete šlápnout a myslím tím živé tvory. Odpoledne je zátoka trošku kalnější než před 11 lety bývala, ale stále super, že i za větru můžete do moře a neblokuje vás molo nebo odliv-ten tu nepocítíte.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Když nejste super nároční a nejste zvyklí pít ze zlatých kohoutků a chcete si užít pohodovou dovolenou tak si ji určitě užijete. Je tu klid, příjemná atmosféra a služby se určitě budou ještě zlepšovat

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hubert: Dotaz - 10. 9. 2023 15:43

Dobry den. Chystame se take do hotelu Siva. Mam dotaz, je lepsi bydlet v hlavni budove nebo bungalovu? Jak je to s wifi? Moc dekuji 604617809 reagovat

Gabriela: Re: Dotaz - 11. 9. 2023 15:09

Za nás ještě bungalovy nebyly v provozu, pouze ty pod hlavní budovou a ty jsou téměř stejné jako pokoje, jen s tím rozdílem že z budovy je výhled na moře. Prý už je ale zprovozněno par bungalovů dál od budovy. Tam jsme byly před 11 lety a i když to bylo dál na jídlo byli jsme celkem spokojeni. Jaká je situace nyní nevím. Vemte si sebou náhradní mobil bez karty na letišti si kupte simku z daty nechte si ji na místě aktivovat a hotspotujte je to rychlé a v pohodě. Wifi je pouze v hale u recepce a kdybyste chtěli na pokoj tak to stojí myslím 20 eur a my za simku z daty dali 8 a jeli jsme na tom celá rodina. reagovat

Hubert: Re: Re: Dotaz - 11. 9. 2023 21:37

Moc dekuji za odpoved. reagovat

Jiří : Re: Re: Dotaz - 5. 1. 2024 18:51

Všem kdo si nechcete zkazit dovolenou nejezděte prosím vás do Siva gold,byly jsme teď o vánocích a silvestru a chtělo se mně plakát,jezdíme už do Egypta 20 let ale tohle jsme ještě nezažily reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání