Napsat recenzi

Již nikdy

Recenze hotelu Serenity Fun City Resort ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2013
Přečteno: 1 843x
Recenze se líbila: 605 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Ještě že jsme letěli jenom na týden dýl už by jsme to tam nevydrželi.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel je hezký pokoje jsou velké hodně se tu nachodíte areal je velký a pěkný. Hotel je plný nevomalenejch rusáků .

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Každý den pořád stejný jídlo nejvíc nás šokovalo když jsme dostaly k snídani 2 plátky sýra a šunky.Ale když nám za 5 dolarů nabízeli čtvrtku melouna tak to bylo na nás moc.Nejhorší bylo když jsme chtěli zůstat na pláži, že se tam najíme a tam nám dali 3 nějaké kuličky v houstce.K obědu když si dáte špagety tak tam není ani sýr na posypání.Čaj jenom černý

hnus ani pro děti tam nemají aspoň ovocný.Papírové ubrousky si musíte nosit sami.Nejhorší je když vidíte jak rusáci olizují lžíce s kterými si nabíráte jídlo zákusky si naberou hned jak přijdou aby na nikoho nezbylo pak to stejně nesežerou a nechají to na stole.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál u bazénů nesympatický arogantní byly jsme si pro pivo dají vám do malého

kelímku sotva polovinu a když chcete dolít tak se vás nevšimnou nebo se na vás šklebí.Jeden nám dokonce nabízel že nám prodá 3 piva v lahvi za 10 dolarů které tam nalévají.Od 3h dávají zmrzlinu a do kornoutku vám dají jen polévkovou lžíci dělají jako by dávali ze svého.Ale když přijdete na loby bar tam se o vás starají usmívají pokecají jak z jiného světa.Koupily jsme si ultra a minibar nám vůbec nedoplňovali ani vodou na pivo zapomeňte to vůbec, nevím proč to je v nabídce zloději. Animační program na nic a ještě

udělali pro děti bublinkou párty ale museli jste zaplatit vstup tam z vás vycucají poslední dolar no hnus.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

To je nejhorší pláž a moře co jsem kdy zažila ale to jsme věděli dopředu jeli jsme tam kvůli

aquaparku a lunaparku.V nabídce je že do lunaparku si koupíte za 10 dolarů vstupenku na den ani náhodou dostanete 8 lístků když je projedete tak nazdar.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Nikde nic samý písek to nám ani moc nevadilo byly jsme pořád v arealu.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nevěřte že je hotel na vysoké úrovni ani náhodou museli by vyměnit půlku personálu a přehodnotit ultra all inklusive.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Martin: souhlasím - 21. 5. 2014 16:40

přijeli jsme předevčírem a jak píše pisatel článku...z poměru 1000 lidí na hotelu jsme byli jen já s manželkou a synem jinak mluvící :-))) Kompletně vše v ruštině,animační programy,komunikace...atd atd...jestli máte zájem se naučit rusky,velice doporučuji tento hotel reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání