Napsat recenzi

Poprvé a naposled

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 665x
Recenze se líbila: 567 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Po x dovolených strávených v Řecku a Turecku jsme na doporučení CK vyrazili za mořem do Egypta. Hotel možná za vlády italského majitele patřil ke skvostům egyptského pobřeží, to nám i potvrdily lidé, co to zažili. My to štěstí neměli, protože ital hotel prodal v roce 2011 místním kovbojům a úroveň klesla o 90%. Hotel působí honosným dojmem, ale maximálně z dálky. Vše staré, dosluhující.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Ubytování dostačující, mluvím o hotelových pokojích, bungalovy katastrofa - vhodné pro armádní cvičení.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Strava - to opravdu chce zažít, pořád dokola to samé. Raritou jsou snídaně, doporučuji přibalit nějaký ten salám, paštiku , horčici!!!! Na celou jídelnu byla jedna tubička- výsměch.

Ovoce- datle, pomeranče, možná jablka, jinak nic. Meloun? za peníze na pláži.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Klientela - 60% ruská, 25% místní a 15% my, italové a slováci, tak si dovedete představit, jak to asi vypadá. Animátoři - čtiři mladí italové, které vidíte tak 2x denně, přesně zapadají do koloritu tohoto hotelu. Ale úplná bomba je místní personál, pokud chcete zažít aspoň trochu slušnosti vůči Vaší osobě - zahrejte si na večerníčka, akorát místo novin rozhazujte jednodolarovky.Začnete ráno na pokoji, kde necháte dolar pro uklízeče a máte toaletní papír, na snídani dolar ať Vám odnáší špinavé nádobí, další dolar řidiči auta (vláčku) ať Vás odveze na pláž, pěšky je to 140 schodů tam a 140 nazpět, na pláži dolar ať máte čisté ručníky. V plážovém baru dejte raději dopoledne i odpoledne a dostanete bez průpovídek i dva 1,5 dcl kelímky s pivem a takhle rozhazujte až do večera.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Ať jen nekritizuji, pláž je krásná, upravená a moře jedním slovem fantazie a nádhera a to opravdu.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel a jeho služby odpovídají tak cenové hladině 10 000 Kč, víc je zlodějina. Každopádně nás už tam neuvidí. Naší delegátce dáváme palec nahoru, byla úžasná!!!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Janinka117: No není se čemu divit - 7. 7. 2014 12:59

No co se týká Vašeho příspěvku. My dovču sehnali za 12500/10 dní a v červnu to tam bylo fajn. Dovolená je taková jakou si jí uděláte. 1. to že nejste schopní vylézt jak píšete 140 schodů,to je smůla, protože věřím tomu, že když jste dovču vybírali,tak jste to asi museli vědět. TUdíž není potřeba nadávat na vláček, 2. co se týká pití co Vám mají dávat zadarmo,tak je nutno si dupnout...úplě stejné jako tady v Čechách, tady také každý křivý hubu když mu sdělíte, že máte něco z hormadných slev atd. 3. Co se týká ovoce, tak to pravda není, byly tam za nás melouny, banány, broskve,hrozno a i pomeranče,fíky a jablka. Ono totiž když tam kuchař dotáne 5kg broskvý a během 5 vteřin je rozebere 8 čecháčků,tak se pak nedivme, že na nás nezbyde. Já osobně jsem se za náš národ tam styděla. Furt si stěžujeme a sami se chováme jako prasata. A upřímě když vím jak oni tam žíjí, když jsem je viděla jak dojídají chudáci zbytky po těch nenažrancích co si naberou hromady všeho všechno rozhnípou, tak já se fakt nedivim, že na to dlabou. 4. Egypt je takový a pokud chcete přepich tak by jste museli vytáhnou o pár tisíc víc a ne nejlevnější hotel co se vám podaří vygooglit. Já bych tam náhodou za 1200 na den vč. dopravy jela znovu. A vymyslela si svojí zábavu - mám svou hlavu a né povinné animace, ty jsou pro hlupáky a děti.... reagovat

gabi 76: Čtete mezi řádky...... - 8. 7. 2014 9:25

Myslela jsem, že recenze slouží k tomu, říct a okomentovat svůj názor na hotel a jeho služby a vůbec nechápu, že někdo píše věci, aniž by si pořádně a 2x přečetl na co reaguje. Potom by se dočetl, že na vláček nikdo nenadával a ani čárkou se nezmínil, že by snad nevyšel 140 schodů, ale pro Vás jsme to nebyli schopni vylézt. Vy vůbec čtete ráda mezi řádky, protože jinak by jste se dočetla, že hotel nebyl vyguglován, ale doporučen CK a za podstatně víc peněz než jste platili vy, ale to je jedno. Napsali jsme svůj názor tak, jak to tam bylo a co se týká ovoce, ráda Vám pošlu mailem fotky ovoce servírované k obědům a večeřím (pro zasmání, jsme si to vyfotili). Nechápu, jak můžete nadávat na české turisty - to co předváděli ruští a arabští hosté u stolů s jídlem, to stojí za okomentování. A jak píštš, že si má člověk dupnout? To přece nemyslíte vážně? V zemi, která těží jen z turistického ruchu, by přece mělo být samozřejmostí, že hotel, který má mít určitou úroveň a služby a dostává za to zaplaceno, si má hostů vážit. Doba, kdy se nad vším přivíralo oko je dávno pryč a lhát si sám sobě, jak to tam bylo fajn působí úsměvně. Co se týká sociálního cítění, všude jsou lidé co nemají co jíst, ale to přece nepatří do hodnocení hotelu a je mě líto, že za Vaše peníze se spokojíte s tímto hotelem, ale co člověk to názor. To je názor nás hlupáků a dětí, Vy máte svou hlavu jak píšte. Krásnou dovolenou 2015 v tomto špičkovém resortu. reagovat

GabikaT: Re: Čtete mezi řádky...... - 9. 7. 2014 17:26

Dobry deň, nedalo mi nereagovať na túto odpovedˇ od janinka117... rada si čítam recenzie, ale naozaj ma dosť pobúrila reakcia na Vašu recenziu... človek píše recenzie z vlastných pocitov a nikto ho tu nebude opravovať ako keby ste písali test na písomke v škole... a ešte k tomu to bude dávať do jednotlivých bodov 1,2,3... veď to je smiešne , Vy ste to napísali preto aby ste sa podelili o svoje dojmy z dovolenky, je to len a len Váš názor... tak ako to napísala dotyčná pani alebo slečna Janinka , možno v tom období keď tam bola ona, tak to bolo tak ako písala... a naozaj nevie asi poriadne čítať, keď Vám vkladá pod pero že ste neni schopná vyliezť 140 schodov alebo že ste nadávali na vláček... alebo že by ste očakávali prepych ??? neviem asi som slepá...a to som si to prečítala 2x... a nadávať na českých turistov ??? no úžasné... ja som bola veľa krát v EG a vždy sme si velmi dobre padli do oka s čechmi.. nemôžem na nich nič zlé povedať... boli sme dobrá partia a dokonca sme aj stále v kontakte... a čo sa týka animátorov, tak potom asi všetci čo chodia na dovolenky a majú radi tento druh zábavy sú hlupáci a deti... dotyčná Janinka117 skúste si ešte raz prečítať o čom bola táto recenzia a následne na to Vašu reakciu ! a potom ak vás o to niekto požiada tak napíšte svoj názor či mala p. Gabi76 pravdu... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání