Napsat recenzi

Nádherné moře a šnorchlování.

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2018
Přečteno: 1 496x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Obrovský mega hotel, který je využíván na 10% - 20% své kapacity. Odliv turistů, špatný management a nedostatek financí způsobil úpadek, který je od začátku roku majitelem řešen výměnou provozního managementu, přejmenováním hotelu a investicemi. Hotel se znovu snaží získat zašlou slávu.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Pokoje prostorné, s luxusním nábytkem, který je v užívání 10let. Koupelna bez investic 10 let. Provozní nedostatky jako např. prasklá hadice od sprchy řešena ihned personálem. Žádný luxus, jen pro nenáročného klienta. Netekla na 4 hod. voda měnilo se čerpadlo.

Během pobytu vyměnili televizi (12 programů v ruštině, arabštině a angličtině).

Všechny pokoje nádherný výhled na moře. Úklid odpovídá místnímu standardu (dáte "bakšiš" je to lepší, nedáte, je to jen nezbytné minimum). Kolem hotelu poušť, ze které se práší do všech prostorů hotelu. Klimatizace fungovala slabě, ale na květnové počasí postačovala (hotel plánuje na sezonu posílení).

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Všeho dostatek, masa dost (hovězí, kuře, ryba). Málo ovoce (pomeranč, banán, zelený meloun). Těsně před koncem doby výdeje se sortiment zúžil. Jídelna obrovská i s terasou.

Personál ochotný (dáte "bakšiš" usadí Vás, donesou nápoj, prohodí pár slov a popřejí Dobrou chuť - nedáte starají se taky, ale jen co musí). Doporučuji dát občas dolar, z dovolené tak získáte úplně jiný pocit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel má nádherné, ale trošku omšelé prostory, které volají po opravách. V recepci je paní Eva (česka), která má na starost styk s hosty, dá se přes ní řešit vše co souvisí s provozem hotelu. Management se ptá co nám nejvíc vadí a čím mají obnovit zašlou slávu luxusního hotelu. Noví lidé a nějaké investice.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Nádherná pláž denně uklizená. Dostatek lehátek a slunečníků. Bar funguje, občas došlo pivo a čekalo se než dovezou. Plavčíci ochotní (za bakšiš vymění ručníky, připraví lehátko napnou ručník, prohodí pár slov). Půjčovna šlapadel, windsurfingu denně cvičení s animátorkou apod. Na pláži nabízí zájezdy na potápění a masáže. Masáže super 10 euro/35 min. v hotelu. Výlet koupený na pláži levnější, bez českého průvodce, dobrodružnější, výlet od delegáta dražší, se zárukou a v češtině. Jeden obchodník co vyrábí a prodává korálky. Perfektní čeština nic nevnucuje, velmi přátelský a díky tomu u něho každý něco koupí. Windsurfing v zátoce pro učení super (nikam Vás neodfoukne), instruktor super 10 - 15 euro na hodinu.

K moři 104 schodů. Vláček k moři měl poruchu jezdila malá dodávka.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Tobogány pro děti fungovaly 2 hod. dopoledne a 2 hod. odpoledne (málo dětí). Opravovali bazen a měli skluz. Pracovali 14 hod. denně. Termín dokončení konec května 2018. Většina bungalovů uzavřená nepoužívaná (málo lidí). Nikam se nedá jít, ale obrovský komplex.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Nádherné moře, korály a ryby. Pro nenáročné hosty všech věkových kategorií i pro děti. Nepropadat počáteční depresi, po týdnu začnete uvažovat že se sem vrátíte.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání