Napsat recenzi

dovolená, která nenadchne

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 953x
Recenze se líbila: 520 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Začnu tedy od začátku: příjezd na hotel se zdál na první pohled v pořádku, čisto, příjemný personál, ale na druhý pohled, už byl jiný, po probdělé noci, bez tekutin a stravy ) protože se všude v příručkách píše, že nesmíte dovážet žádné tekutiny, ani potraviny) nás nechali čekat na recepci od půl šesté od rána do dvanácti hodin, nikdo nás totiž neupozornil, že zde platí pravidlo, čím větší bakšiš, tím rychleji máte pokoj a hlavně umístění pokoje. Protože jsme dostali pokoj až jako poslední, a na skoro nejvzdálenějším místě hotelu i přestože jsme měli s sebou děti, s tím jsme se smířili. Po příjezdu delegátky (cca 13::00h) nám bylo řečeno, že jsme měli dostat vodu, ale to jsme samozřejmě nevěděli a že dle recenzí jedeme do resortu pro nenáročnou klientelu, tak co po ní vlastně chceme. Samé pozitivní zprávy hned na úvod :). Po zdlouhavém ubytování jsme konečně vyrazili na pláž. Než jsme stačili vyzvednout ručníky, byli jsme obklopeni a doslova okupováni místními prodavači všeho, na co si jen vzpomenete. Trvalo to celý týden, den, co den, opravdu únavné :(. Když přišlo na stravování, nic proti, jiná destinace, jiná kultura, maso zde bylo na příděl, tekutiny podávány na osobu, nedej bože, že by jste si chtěli vzít více naráz, o ovoci nemluvě. Kdo měl větší lokty a byl rychlejší, vyhrál. Zajímavé na tom všem bylo, že ruským spolubydlícím bylo vše přinášeno až pod nos, dnes již víme proč, pokud jste měli dost peněz na bakšišné, měli jste i své rezervované místo na celý pobyt. Takto to šlo se vším, pokud jsme chtěli mít uklizený pobyt, a vyměněné ručníky, museli jsme nechat bakšišné, natož kdybychom chtěli mít ozdobu na přivítanou na posteli, jak se uvádí všude na obrázcích v nabídkách. Když jsme vybírali dovolenou, tak jsme samozřejmě četli nějaké recenze dopředu, ale tohle jsme opravdu nečekali. Po té, co jsme byli svědky několika incidentů s ruskými spolubydlícími, kteří se chovají jako..., a které opět zachránili peníze, a ještě jsou všichni osvobozeni od víza, už nemáme chuť se tam vrátit.

Závěrem dost kritiky, zachránila to nádherná podmořská příroda a písečná pláž, kde bylo čisto a nebylo zde příliš mnoho lidí.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

bez bakšiše, do Egypta nelez

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

maso na příděl, pítí omezeně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

bez bakšiše, ani čisté ručníky

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

krásná, písečná, nepřeplněná

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

udržované

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

služby hrozné, ruští spolubydlící příšerní, dotěrní prodejci všeho, ale zachránila to nádherná podmořská příroda, výlety a písečná pláž.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání