Napsat recenzi

Prima life

Recenze hotelu Prima Life Makadi Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 814x
Recenze se líbila: 108 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel,který asi není nejlepší,které podél této mořské promenády potkáte,ale když zavítáte chybu neuděláte.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoje jsem viděl dva. Naprostý standard,klima funguje na jedničku,což je asi stěžejní,když jste na hotelu v červenci. Žádný mega luxus,spíš takový průměr,ale co chceš? Stejně tam jen jdeš přespat a dát sprchu,maximálně prožít pár orgasmů a na to nepotřebuješ zlatý lustry. V pokoji minibar,doplněný každý den třemi lahví vody. Úklid možný každý den a když necháš na posteli nějaký dolar či euro,kluci ti upletou z ručníku nějaký zvířátko,třeba kobru. Někdo kouká na moře,někdo na bazény a někdo do zdi záleží,co si vybereš nebo co dostaneš. Do zdi je sice trošku na hovno,ale na druhou stranu ti nikdo nečumí do oken a nejde to do pokoje hluk z venkovních party ,co se na hotelu uskutečňují. Prostě za mě pokoji na pohodu. Jo a pokud chceš při ranním příjezdu pokoj dříve,vyplatí se dát recepčnímu nějaký ten dolar a za chvíli jdeš bydlet. Někteří čekali až do 14h a to po nočním letu fakt fajnové není

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Co říct? Žrádla až za roh. Snídaně od 7h ráno. Hromady sladkého. Různé koláčky,buchtičky a šátečky. Míchaná vajíčka,omeleta ze surovinami,které si sami určíte(měl jsem šestkrát z osmi snídani ). Spousta zeleniny,sýry,pomazánky... Oběd v jídelně v egyptském stylu. Kdo má rád vepříky,tak je dost v kelu. Pouze hovězí,kuřecí,krůtí,jehněčí. Ale je toho spousta,takže vždy si člověk něco najde a žere jak blbej,když je to "zadara" pak se dá jíst ještě na pláži. Od 13h tam Mohamed patlá pizzu,sype tam jednu za druhou a potí se u pece,že ti ho je fakt líto. Pizza taková raz dva,ale na rychlé jídlo v klidu. Pak ti tam dají kluci ještě kebab,hranolky,polévku,hot dog,s ne moc poživatelným párkem a zeleninu. Když se ti nechce sundávat prosolené plavky,tak tam šoupneš tohle. Pak je ještě dopolední snack u bazénu,zase hranolky,nějaká houska,rohlík,salám. Prostě jen na zácpání huby. Večeře - nejlepší výběr jídel. Je toho fakt mega,spousta se toho dělá venku,kde se i griluje. Někdy játra,někdy ryba,krevety. Bylo i sushi,lama a spousta zákusků a dortů. Ochutnal jsem jich fakt kopici a všechno chutné. Jediný problém v jídelně je pití. Skleničky o obsahu 1,5 dcl na džusy a vodu jsou fakt k nasrání. Člověk tam běhá pro pití jak vocas. Dá se i objednat do uzavřené restaurace,každý den,vždy na daný večer. Orient,Mexico,Fish atd. taky zdarma Chutě jsou dosti odlišné od našich,ale si v Africe,tak to prostě knedlo zelo nebude

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Kdo chce chlastat,může nonstop. Jen to není úplně nějak extra chutný Pivo do 2.5 dcl ,což v pohodě,aspoň není teplý. Chuť asi jako podprůměrná desítka,ale když je vychlazené ,tak se to dá. Gin,vodka,whisky,rum a brandy místní výroby,tak s tím jsem měl fakt problém,ale kdo leje první ligu,tak to asi hrozit moc nebude kluci,co obsluhujou jsou všichni na pohodu a nenechají předbíhat,což je super. Když mu dáš něco do kapsy,bude ti to nosit i na lehátko a můžeš se válet jako to prase. Spousta z nich umí základní slova česky,tak se i snadno člověk domluví. Bazény super,hlavně teda bar v bazénu,kde priplaveš,kopneš pivko ve vodě a pluješ dál. Tři klouzačky pro děti i dospělé na zábavu dostačující. Pro prcky malé skluzavky a půl metru vody v bazénu. Všude plavčíci s píšťalkami,takže když děláš bordel píská na tebe jak myš v hrnci. Lehátka je dobrý si rezervovat ručníkem dříve ráno,ale není třeba úplně brzy. V 7h se najde ještě spousta míst. Ale samozřejmě se najde občas nějaký dement,který ti to vyhodí,lehne na tvoje místo a tvrdí ti,že tam ty tvoje ručníky fakt nebyly,aby se po pár vteřinách přiznal,že přece nebude vstávat a chce si někam lehnout. Češi tohle mají v oblibě. Je jen na tobě,jestli ho kopneš do koulí nebo ustoupíš.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je fajn,cca 200 míst na ležení. Když chceš první řadu,tak koukej nastoupit už před šestou ranní. Důchodci,co nemůžou spát už tam opalují bůčky( bez urážky). U pláže dva bary,jeden s již zmiňovanou restaurací. Lezou tak kluci,kteří nabízejí služby,safari,čtyřkolky,masáže atd.,ale stačí říct ne a jdou dál. Otravný fakt nejsou. U břehu kempuje velbloud ,na kterém se můžete za 10 euro projet,pro děti fajn zpestření. Moře obehnáno bójkami,cca do dvou třetin menší hloubka a zbytek cca 4m ke dnu. Uprostřed je malý korálový útes,takže se tam dá dobře šnorchlovat a je tam spousta barevných ryb a ruzných potvor,včetně chobotnice či malého rejnoka. Kousek za ohraničením se dokonce objevil i delfín. Jediné,co mi chybělo byly vlny. U pláže také Diving centrum,projížďky na banánu,lodích nebo padáku. Pláž hned u hotelu,takže bez výhrad. Koupačka od brzkého rána do 18h. Taktéž u bazénu. Po sedmé zapadá slunce,takže večerní koupání si neužijete.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Vnitřní okolí pěkný. Všechno v rámci možností udržované.Menši fitko,noční vnitřní disko,Mojito bar a venkovní pódium. Tam se jede každý den minidisko pro děti. To je slušný výplach mozku. Jednou,dvakrát dobrý,ale když chce prcek každý den,tak fakt trpíte. Program denně naprosto totožný a ty songy jsou fakt pro otrlé. Pak se jedou večerní programy,egyptské tance a podobně. Jsou tam české animátorky,které vás i zbaví dětí pokud chcete. Mají tam klubík,jdou s nimi na snídani,oběd nebo večeři a vy můžete zatím dělat třeba dalšího kousek u bazénoveho baru je každý večer taky program,ale pro mě osobně nuda. Dělat v mém věku mašinku u bazénu fakt dělat nemusím. Snad jen,kdybych chtěl osahat prdel vagónku přede mnou . Jinak na lovení Holek či kluků to fakt není. Takže jestli tam chce je partička za účelem vyklepání pytlíku ,tak sem fakt ne. I když partičky děvčat 50+ tam byly. Tak záleží a abych nezapomněl. Pro mě nejhezčí místo je Café de Macadi,bar na střeše s výhledem na pláž a moře. Od 18h tam hraje chillout muzika,sedíš v relax vaku,dáváš drink a zíráš na západ slunce a moře,které upadá do tmy. Krásná letní teplota,teplý vítr a prostě naprostá pohoda. Za mě Top místečko. Venku jsem nebyl,tam je jen pískoviště na x hektarech

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Na první pohled jsem byl v rozpacích,ale až na malé detaily se mi tam líbilo. Pro rodiny s dětmi,starší páry nebo i nepáry je to fajn hotel. Není to žádný nóbl hotel,ale to vůbec nepotřebuješ. Jestli je tam špinavá zeď na chodbě nebo starší vybavení je mi fakt fuk. Zaměstnanci bez chyby,všechno fungovalo jak má,bazény,pláž i moře super,takže není co vytknout. Jestli nehledáš vyleštěný kliky,tak to tady můžu s úplným klidem doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 100
z 123 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Miloš B: Super recenze! - 4. 8. 2022 7:46

Konečně normálně napsaná recenze. A protože tento hotel znám, potvrzuju uplně všechno tak, jak je napsáno. Byl jsme tu dvakrát, a za týden jedeme potřetí. Je tu fajn. Možná dobře vědět, boty do moře tady nejsou až tak nutný. Je tam celkem dost písčité dno. Dá se v poho bez nich. Kolem poledne akorát ten písek na pláži celkem pálí, no, ale z toho se nikdo nepo.. :-) - prostrě léto. Jídlo bylo i vloni super. Hlavně ty véči jsou luxus. Hambáče a hranolky jsou u bazénu za poledne. Kdo chce, může v plavkách připlavat a kousat tyhle kraviny. Já radši natáhnu kraťasy a jdeme do jídelny. Večer je prima mít nějaký dlouhý kalhoty. Lehký, v džínách se uvaříš, ale nevyžadují to. Vyapadá to líp.Čuste a dík Daliborovi za popisek. Fakt je to tak, jak píše ( jo, kdo se ptáte na sra*ku atyhle věci, tak my v pohodě i bez Antinalu). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání