Napsat recenzi

Prima dovolená

Recenze hotelu Fort Arabesque Resort Spa & Villas **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 949x
Recenze se líbila: 383 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po příjezdu do hotelu vás nechají trochu vyšťavit, kdy po náročném letu nedostanete ani kapku pití, žádný welcome drink se nekoná, což zamrzí u 4hvězd.hotelu, a od půl 8 do cca půl 11 nechají lidi čekat na pokoje s tím, jak jsou dobří, když nemusíte čekat do 14 hodin.

Přijetí tedy nic moc, ale to bylo skoro jediné prvotní nepříjemné, potom už byl pobyt ničím nekažen, krásný areál plný zeleně. Tím, že je prostorný, tak není nikde plno, ač je kapacita takřka obsazena.Příjemný odpočinkový komplex.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Není co vytknout, tekutiny do lednice denně doplňovány, uklizeno pečlivě. Pravda,byli jsme poštípáni, takže repelenty sebou. Neviděla jsem jediného komára či jinou havěť, přesto se člověk ráno probudil s několika rudými svědivými kousanci....od čeho,kdo ví...Možná pomůže přístroj do zásuvky, ten jsem nevzala.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Velký výběr všeho, jak masa, těstovin, sladkého, ovoce, saláty.....není co vytknout. Na to není ani co napsat, protože vše v naprostém pořádku. Nebylo nám nikomu zle, žádné zažívací potíže, spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Sportovní vyžití klasika,večerní programy na několika místech. Je možno procházet po ereálu a zvolit si takovou hudbu či zábavu, na jakou máte chuť a náladu, což je fajn. Večerní animační programy v "divadle",ale takové ty jednoduché skoro slaboduché scénky,ale na 3 a více jiných místech hudba k tanci a poslechu, večery příjemné. Bazény čisté, několik dnů byl zadní bazén s teplotou vody až 37 stupňů, což bylo příšerné až nezdravé, prý nějaký technický problém, dva dny takové teploty nepříjemné až, potom v pořádku už.Animátoři nevtíraví, v podstatě jsme je ani neznali,

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Lehátka slunečníky u moře dostatek naprostý - velká dlouhá pláž, čistá, moře bezva, pozvolný vstup, písek, možnosti šnorchlování už kousek od pevniny, krásné prostředí. V podstatě taková čistá průzračná krásná zátočina, loďky, ´pohled nádherný, moře fakt super se vším všudy.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Egypt - takže není kam, maximálně na vycházky omrknout okolní hotely, což je kam jít, z jedné i druhé strany obklopeno dalšími hotely. Náš jsme vyhodnotili jako nejlepší, neboť rozsáhlý, a hlavně plný zeleně na rozdíl od vedlejšího nejmenovaného, kde to byla "betonárka" a hlučný, nahlas hřměla celý den hudba z repráků. U nás klídeček.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Příjemný hotel, poklidný, pro ty,kdo rádi klid a odpočinek doporučuji zadní bazén, kde to nemělo chybu. U předních bylo přece jen živo a hodně dětí, i egyptských. Klidně se někdy ještě vrátíme, pokud bude příznivá cena.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Heikki: Arabeska - 8. 6. 2017 5:47

Taky jsme byli v "eLDéeNce" a taky se nám líbílo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání