Napsat recenzi

Krásná dovolená září 2014

Recenze hotelu Fort Arabesque Resort Spa & Villas **** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 835x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Vřele doporučuji tento hotel pro strávení pohodové dovolené. Egypt jsem navštívila 4x (Taba,Makadi Bay) a tento hotel je naprosto SUPER.

Hotel využívá spíše starší klientela z Anglie, Německa a Itálie. Nesetkáte se skoro s ruskou klientelou, což jsem považovala za velké plus.

Hotel je tak opravdu oázou klidu a pohody.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Byli jsem ubytováni v pokoji s výhledem na moře. Vybavení pokoje "trochu" opotřebované a sprchový kout byl malý, ale dalo se. Stejně celý den trávíte na pláži a na osprchování to naprosto stačí. Každý den doplněný minibar (4xvoda, 2xdžus, 2xcola). Měli jsem velmi "zručného" uklízeče a každý den nás překvapil na pokoji nějakým výtvorem ze složených ručníků :-)

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Navštěvovali jsme restauraci ve West Wing. Byla naprosto super. Stačí přijít za číšníkem a oni Vás sami usadí a připraví vám stůl (v East Wing se Vás nikdo nevšimne, ale je to dáno přetížením této restaurace). Jídlo výborné, chutné, velký výběr.

Všechno pití dostáváte balené (voda, pivo - plechovky/sklo, víno - z lahve).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál je hotelu je super, stále Vás zdraví a ptají se jak se máte a jestli je vše O.K :-), s tímhle jsem se ještě nikde nesetkala a bylo to velmi příjemné. V hotelu je animační tým (máme tam i české zastoupení). Animátoři několikrát denně chodí a ptají se Vás jak se máte a zvou Vás na různé akce. Animační programy tak jako jinde. Někdy je to docela dobrá zábava, někdy naprostá hrůza. Ale máte na výběr, v obou křídlech hotelu je každý večer živá hudba, takže se nechá i zatančit - využívali jsme a bylo to super.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Pláž je naprosto ÚÚÚŽŽŽASSNÁÁÁÁÁ. Lehátka a slunečníky jsou dobře rozmístěné, takže nemáte na sebe nalepeného souseda. Pláž stále někdo uklízí, vynáší koše a hlídají, aby Vám ji "neokupovali" hosté z vedlejších hotelů (zejména ruská klientela z vedlejšího hotelu Sunrise). Moře plné barevných rybiček, korály jsou prostě všude, takže jsme si šnorchlování užili. Na pláži bar, kde máte vše balené ve velkých chladících boxech, ze kterých si sami můžete pití vzít (krabičkové džusy, pivo, víno, balená zmrzlina) - tohle bylo super.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel má udržované krásné zahrady na kterých stále někdo pracuje. Resort nabízí jedinečný pohled na záliv. Nákupní možnosti přímo v hotelu.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Dovolená byla naprosto super, vřele doporučuji a určitě se do tohoto hotelu ještě vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Hanka: super dovča - 22. 9. 2014 11:07

Dobrý den,mohu se zeptat v jakém termínu jste byli v hotelu,je celkem možné,že jsme se tam potkávali.My od 4.9.-15.9.2014 a lehávali jsme blízko menšího baru :-) . reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání