Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 465x
Recenze se líbila: 628 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tak tento hotel rozhodně nedoporučuji!!! Arogantní a neochotný personál, naprostá hrůza co se týče stravy.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Moc času tam člověk netrávil tak se to dalo tolerovat.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Hrůza, malý výběr jídel, program all inclusive spočíval v tom že chtěli zaplatit i za kafe. Rozpis nabízených jídel v jednotlivých barech byl pouze na papíru, ve skutečnosti tam za celý týden nic nebylo. Rozhodně si přibalte vlastní nádobí, to stále chybělo!!! A to měli uváděnu kategorii 5*.... Měli jste nárok na jednu láhev vody na osobu na den, zbytek jen rozléváné do sklenic (realita byl malý plastový kelímek).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Arogantní a neochotný personál. "Házeli" nás do jednoho pytle s Rusáky které nesnáší a když zjistili že jsme z Čech tak se chování trochu zlepšilo.

Super byly tobogány jak pro starší tak i pro malé děti.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře krásné ale cesta na pláž spočívala v sestupu po strmějších schodech a rozhodně to stačilo vyjít za den tak 2x a pak Vás to přestalo bavit. Toalety na pláži dost katastrofální.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Skály, písek, nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Rozhodně nejezdit, možná bych uvažovala zda je vůbec vhodné tento hotel nabízet protože kategorie neodpovídá.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání