Napsat recenzi

Překrásná dovolená

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 462x
Recenze se líbila: 557 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásná dovolená, na kterou budeme opravdu vzpomínat. Už chápu lidi, kteří se do Egypta vrací.Jak jednou okusíte Egypt, budete se chtít vrátit. My se také vrátíme. Jak již bylo psáno, dovolená bez mráčku :) Čechy tu mají rádi, zaměstnanci jsou velmi přátelští. Personál umí dobře česky, domluvíte se tu i se základy angličtiny, taky rusky :)

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Bydleli jsme v "pavlačovém" bungalovu, pokoj prostorný, krásný, výhled na moře (to mají všechny pokoje hotelu). Za 10$ do pasu nás ubytovali již 3 hodiny před plánovaných chec-in, investice, která se vyplatila :)

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Velmi pestrá, někomu může přijít pořád stejná, ale každý den těstoviny, rýže, brambory - na různé způsoby, zelenina, ovoce, zákusky, hromady pečiva, drůbež, hověží... Frfňalové se určitě najdou, ale doma by si namazali chleba sádlem ... :D

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Vše běhá jak po drátkách, byli jsme v období, kdy byl Ramadán, ale zvládali to statečně:) Určitě se vyplatí na pláži šoupnout beach - boyovi dolar a ten vám na další den (nebo celý pobyt) zajistí servis na pláži- ráno přijdete a budete mít připravené osušky na lehátkách, nemusíte pak zmateně chodit po pláži a hledat volné místo. Nikdy se nám nic neztratilo a to jsme přes "polední pauzu" nechávali plážovou tašku se šnorchly na lehátku. Denně uklizeno, čisté ručníky, v jídelně trošku zmatek, ale při množství lidí se to chápe, počkáte minutu, mávnete na číšníka a stůl vám připraví, chce to se usmát a chovat se mile :)

Jinak se vyplatí koupit výlety od hotelu, vyjdou až o polovinu levněji než s cestovkou. TITO má super výlety lodí, ale co nás uchvátilo, byly čtyřkolky v Sahaře od ZIZA :) Natočí vám i video a ty zážitky!! Čechy tu mají rádi, místní jsou velmi přátelští a rádi si povídají.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Ten svět, když ponoříte hlavu pod hladinu je neuvěřitelně krásný! Nádherná pláž:) Viděli jsme perutýny, rejnoka - trnuchu (drželi jsme se hesla LOOK, DON´T TOUCH), spoustu barevných ryb a rybiček, korály - čím dál plavete, tím víc krásy vidíte.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Jako všude ... opustíte hotel a všude okolo bordel, ale přímé okolí hotelu ušlo, snažili se udržovat:)

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Určitě jeďte, po přečtení předchozích recenzí jsme jeli s obavami a připravení na všechno, ale byli jsme mile překvapení. Nám tedy nevadila dlaždička, která nelícuje a zrcadlo, které nebylo dokonale vyleštěné, jeli jsme na dovolenou odpočívat a to se nám povedlo:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iveta : reakce - 25. 7. 2014 17:53

Jsem stejného názoru, byla jsem letos přelom červen/červenec a maximální spokojenost!!!! Měla jsem strach sem jed, ale teď už vím, že se tam ráda vrátím. Byla to ta nejkrásnější dovolená, kterou jsem zažila!!!!! Doporučuji :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání