Napsat recenzi

Nedoporučuji

Recenze hotelu Red Sea Taj Mahal Resort & Aqua Park ***** (Egypt - Hurghada - Makadi Bay)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2015
Přečteno: 796x
Recenze se líbila: 561 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu se již nikdy nevrátím. A to si myslím že nejsem náročný zákazník.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Příjezd v 6.30 hod.ráno. Ubytování kolem 11 hod.stí že hotel je plný, že není volný pokoj. Náramky all jsme dostali až po 12 hod. , takže celé dopoledne bez pití, což v Egyptě šílené vzh,edem k teplotám. Byli jsme ubytované v bungalovu, dle cestovky za příplatek, byl nám přidělen i bez příplatku. No pokud měl být hotel plný a při našem ubytování bych čekala že byl pokoj čerstvě uklizen....omyl. Rezava sprcha, o vodě nemluvě, dlouze se musela odpouštět. Vše takové upatlané, neuklizené. Na recepci jsme žádali o třílůžkový pokoj, samozřejmě že byl jen dvoulůžkový. Po urgenci o třetí postel nám bylo řečeno zda by jsme dvě nemohly spát na jednom lůžku.... no samozřejmě že nebudeme, to co bylo doručeno ...katastrofa..omlacená, špinavá, rozebraná přistýlka. Po několika dnech se dozvíte že sousedi kousek od nás mají třílůžkový pokoj pro dva.

Strava a stravování  průměrně (2,8/5)

Jídlo celkem dalo, ale po několika dnech už nevíte co jíst, strava se pořád opakovala. Výborné zákusky:-) Jidelna pěkná, snaží se udržovat. Ale pokud na víken přijedou místní obyvatelstvo.....katastrofa. Zvířata se stravují lépe... nehorázný bordel na stolech a kolem něho, neuvéřitelné plýt ání jidlem.....hamty hamty,musím mít víc než tamty....a nem,uvím o předbíhání ve frontách, všude mají přednost.....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Personal v jídelně super...snaží se...pracovití.To se ale nedá říci o recepci, neochotni okoliv řešit. Uklid..ustláno,poklizeno...ale vyloženě uklid nečekejte.... když vyděla na vozíku jen jeden přípravek....takže voda vodu myje...tam by h nedávala chybu uklizeči,ale vedení za neposkytnutí prostředků k práci. Jinak totel patří k těm starším, takže je to všude vidět, reko strukce by se hodila.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Moře to vše špatné kompenzovalo. Nádherné moře a šnorchlování, sposta podmořského života. Plážový bar super, ale snack šílený, na tolik lidí jeden friťák na hranolky, dlouhé čekání. Na pláž se jde po schodech, ještě že jezdí vlaček....jinak je to super trénink.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Vše takové upatlané, nedodělané, potřeba spousta úprav a zvelebení. Okolí bungalovu nepěkné...suchá tráva...otlučené omítky..

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Hotel je oblíbeny na víkendy místními obyvateli, takže si dovedete představit co vás čeká, obsadí celou pláž, bazény atd. když vidíte místní ženy jak se kouoají v bazenu v ryflích a v těch jejich oděvech tak nemáte ani chuť do bazénu lézt, potom hledáte i na plaži nějaké zastrčené místo. V Egyptě byla již několikrát, ale to co viděla zde, byla v šoku. Když jsme přijeli tak musel být hotel téměř prázdný, protože plný byl až na víkend, a to jsme sakra poznali. Takže nechápu, proč tak dlouho čekali na ubytování.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 62
z 127 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání