Napsat recenzi

titanic

Recenze hotelu Titanic Beach Spa & Aqua Park Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 837x
Recenze se líbila: 449 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

more stasne, jidlo taky, hotelovy komplex pekny

Ubytování  průměrně (3,9/5)

dobre, velky komplex, wifi v hotelu neni zdarma, musite si zaplatit, cely svet zije mistrovstvim v hokeji a tam se vysilal jen fotbal. bohuzel jsme nemeli nikdo zadne informace ze sveta, mimo televize (ale co se tyka cr, tak vubec)

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

katastrofa, ryze, brambory, zeleninove salaty (vůbec ne dobre), zelenina seschla, pokud jite kureci maso, tak tam se ho dockate jen s kostma a budete obirat, hovezi maso slachovite a uplne tvrde. pritel jedl cely tyden na obed a veceri ryzi s bramborem a nejakou mackou, ktera byla k masu. jinak nic.

na plazi hranolky, hamburgry ktere nebyly vubec dobre (nedalo se jist), bylo to ve stejnou dobu servirovano jak obed v hlavni restauraci. dopoledne u plaze ani bazenu nic nesezenete, jen piti.

odpoledne u bazenu jidlo (tacek jeden ze snidane kolacku). pokud byste chteli jidlo, musite se prevleknout aby vas pustili do restaurace.

osobne jsem jedla jen hranolky, protoze bych umrela hlady. v tomto hotelu jsme opravdu neodchazeli najezeni z obedu a vecere. snidane se daly... palacinky, vajicka, kolacky.

restaurace je otevrena do 21:30 ale od 21 uz tam nepousteji

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

otraveny personal... jen jeden zamestnanec byl stale super vstricny vesely usmevavy jinak vsichni pracoviti ale otraveni. vsichni ocekavaji baksis

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

more neni, je zde velky odliv a cca km je bahno, popripade kdyz neni odliv, tak voda po kotniky az kolena, vic urcite ne. plavat se da jen pres molo ktere je take cca km od plaze. ale jedine na tom je fajn, ze muzete jit snorchlovat ale jen na par metrech, plavat se tam moc neda, protoze je tam hodne lidi na malem prostoru cca 20x20 m je vyhrazeno pro snorchlovani proste pokud chcete plavat, do tohoto hotelu ne.

museli jsme se pri valeni na plazi jit svlazit pod sprchu, do more jsme sli za cely tyden ja 2x na snorchl, kde jsem byla par minut, a pritel 1x, coz je bohuzel smutne.

plaz je docela fajn, ptacci a krkavci maji radi hranolky nebo neco co jim hodite :)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

bali jsme se jit pred hotel... jen par obchodu a jinak nikdo. raci jsme se hned vratili zpet, bylo to ponekud neprijemne, moc zde nedoporucuji vychazet.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

zklamani

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 65 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání