Napsat recenzi

Simona

Recenze hotelu The Grand Hotel Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2024
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 13 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

Dovolená v tomto hotelu patřila mezi ty nejlepší. Nechápu proč má hotel tak nízká hodnocení a tak nízký počet hvezdiček. Není pro náročného klienta, ale ti by neměli hledat hotely okolo 10 až 11 000.-/osoba. Je skvělý, krásná zahrada, pokud si vezmete pokoj Superior, tak ty jsou krásné, ale i standard jsou sice starší, ale pěkné, čisté, zahrada je nádherná a pláž veliká a se vším, co na ní má být. Personál je milý a ochotný.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Měli jsme Superior pokoj, byl čistý a velmi pěkný, uklizeno bylo denně.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Starva byla jako v ostatních hotelích spíše kontinentální, ale dobrá a výběr dostačující, kdo má rád mořské plody muže do ala carte restaurace a nebo do Hurghady, mořské plody nebývají součástí jídelníčku skoro nikde. Dobré a chutné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení je sice trochu starší, ale pěkné a dstačující, obsluha je pozorná a dobrá a personál je milý a ochotný.

Zdarma stolní tenis u bazénu, hřiště na volejbal.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je udržovaná, čistá a rozlehlá se skvělým snack barem čistými záchody, které stále uklízí jeden zaměstnanec. Moře je čisté, vstup pozvolný, ale ne příliš nemusíte dojít daleko, abyste se vykoupali, není třeba boty do vody. Je zde ještě jeden bar který je jakoby na vodě a ten je taky skvělý, je z něj krásný výhled na moře. Hned u tohoto baru je Aqua park s tobogánem a skluzavkami. Co je tu na pláži fajn, že na každém slunečníku, je červený praporek, který když vytáhnete nahoru neobtěžují vás prodejci nejrůznějších služeb.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Hotel je na rušné krásné ulici s restauracemi a bary a obchody a dalšími hotely, vhodný k pěkným procházkám večer. V resortu je nádherná udržovaná zahrada s květinami, upravenými trávníky a uklizenými chodníčky k moři a bazézénům. Za nás krása. Do Hurghady je to cca 10 km a taxi stojí okolo 10ti dolarů tam i zpět, což je dobré. Jsou před hotelem a stačí se s nimi jen domluvit.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Cestujeme do Egypta cca 3x do roka a nikdy nejezdíme do stejného hotelu, zde uděláme vyjímku a určitě se sem budeme vracet. Po přečtení některých komentářů, jak personál funguje jen za bakšiš, bych ráda zmínila, že personál pracuje 12 hodin denně a bere plat cca 200 dolarů měsíčně, pracují v hotelech, kde má vše každý hrazené, dát jim nějaké všimné je za mě morální věc každého, kdo se má dobře, ale není pravda, že bez toho jsou nepříjemní, nebo nevšímaví, jsou fajn i když někteří hosté fajn nejsou a uvědomme si všichni, že když jim dáte dolar nebo euro dáváme jim 25 Kč, to není moc a kéž by to dávala většina hostů.

Hotel je fakt pěkný a dovolená v něm byla opravdu relax. Těšíme se na příště.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 26
z 38 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Peter: +/- - 31. 3. 2024 10:39

6/2023, druhý pobyt - Resort. Je to lacný hotel, za tie peniaze to zlé nebolo. - Pláž špinavá od nafty je často, pretože pred plážou kotví veľa lodí. Tobogany nefungovali. Bar v pravej časti pláže nefungoval. Ulica pred hotelom od strany Resort bola rozostavaná. + Červený veľký melón za 4 € super nakrájaný, s donáškou na pláži, to bolo veľmi dobré. Personál za bol ochotný, za tips boli služby podstatne lepšie. reagovat

Simona: Re: +/- - 2. 4. 2024 11:48

Jezdíme i do dražších hotelů a ne vždy cena za ubytování koresponduje s kvalitou služeb, co se týče tobogánu, byl při na šem pobytu zapnutý 2x a jelikož s námi na hotelu byly asi 2 děti a na tobogán nikdo nešel, tak zbytek týdne ho už nepouštěli, pláž byla od nafty hlavně ze strabny od Grand Palace a naše část byla kždý den uklízízena. To, že bylo část ulice rozestavěná, Egypt má sezónu 12 měsíců v roce, nekdy se stavět musí, za mě nic rušivého, a jen k těm zřejmě jste myslel zpropitným a lepším službám za ně, to je přeci jasné, a dělali bychom to všichni, že k těm, co vám dají něco navíc budete pozornější, zvlášť když váš plat je 200 dolarů měsíčně, ale nijak to nedávali najevo těm, co nedali nic, milí byli stejně, meloun na pláži jsme platili 2 dolary a za jahody 3. Za nás super. Díky za reakci a hezký den. reagovat

Peter: Re: Re: +/- - 24. 4. 2024 11:00

Simona, dobry den. Z Vasho slovnika, predpokladam, ze ste skusena a ze hotely komentujete zdravym rozumom. Egypt je moj oblubeny, viac ako 35 pobytov, skusenosti mam vela. Rozmyslam, ist tam znova. Prosim, bola by ste ochotna, rozhovor - chat, p.cechvala@gmail.com alebo WhatsApp +421911260111? Za aktualne informacie by som Vam bol vdacny. Dakujem. S pozdravom. Peter reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání