Napsat recenzi

veľmi príjemná dovolenka

Recenze hotelu Steigenberger Al Dau Beach Resort ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2015
Přečteno: 302x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásne priestory, veľké a čisté izby, výborná strava, obrovský areál s parkom, velikánskym bazénom, "lazy river"+++ a udržiavanou piesočnatou plážou. More je velmi plytké, ale vyvážia to bazény. Všade príjemná atmosféra, večer v lobby (pri baroch) live-klavír alebo saxofón , vonku v amfiteátri showtime - tance, animačné programy..., kto čo uprednostní.

Nám sa tam páči - začiatkom augusta ideme znova :-)))

Ubytování  průměrně (4,5/5)

izby priestranné, čisté , proste pokoj , pohoda, nádherný vyhľad na more a bazény, dokonca k dispozícii aj funkčné TV s kablovkou so širokým výberom anglických, nemeckých, arabských, ruských, francúzskych kanálov s filmami aj hudbou. V kúpelni je aj vaňa aj samostatný sprchový kút, fén na vlasy, uteráky ani nestihnete všetky použiť

Na izbe je aj varič na kávu, čaj (denne sa dopĺňajú zásoby).

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

- nikto nemôže zostať hladný, bohatý výber studených a teplých jedál, ovocia, zeleniny, šalátov, koláčov - čerstvé a chutné, proste, pre každého niečo v krásnych priestoroch viacerých reštaurácii

All inclusive tu znamená all inclusive, takže napr. aj izbový bar sa denne dopĺňa nealkom a pivom v plechovkách, + fľaša vody

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

zariadenie uz nie je najnovsie, ale je udrziavane a ciste, lobby je reprezentačné a pohodové, barov dostatok, všetky služby sú úplne v poriadku, personál Vás vidí a počuje, ak niečo potrebujete.

Na pláži a pri bazéne Vás obslúžia, nemusíte si nič sami čapovať.

Internet je dostupný bezplatne v lobby, ale často je sieť preťažená, odporúčam vlastný internet v mobile.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Pláž je veľká a veľmi pekná, ale more je veľmi plytké, je vhodné skôr na "čľapkanie" a ležanie na vode, než na plávanie. Zato bazény sú obrovské, takže plávanie si tu vynahradíte do sýtosti. Pomalá rieka s kolesami Vás unáša okolo bazéna a areálu, Vy sa staráte len o to, aby ste nedostali úpal :-), čistý relax. Lehátok a slnečníkov je dostatok, osušky k dispozícii na viacerých miestach. Osobne mi chýbali 2-3 sprchy navyše na tak veľký areál.

Pre hráčov golfu je k dispozícii 9 jamiek, pre záujemcov o výlety loďou hotelové člny, bicykle, kajaky, windsurfing, potápanie....

a tiež volejbalové ihrisko, kolový ping-pong

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

pešia promenáda "Mamša" s obchodíkmi a kaviarničkami je od hotela asi na 100 metrov, taxíky sú dostupné vždy a všade (cenu dohodnite pred nástupom do taxi) Vás dovezú aj za zábavou, napr. do Little Budha diskotéky alebo do Hard Rock Cafe na Mamši za 15-20 EGP

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

relax, relax, relax - božský kľud a pohoda

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání