Napsat recenzi

Ano..souhlasím ..opravdu " peklo na zemi"

Recenze hotelu Aqua Joy Resort Sunrise Select **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 833x
Recenze se líbila: 396 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdo si chce aspoň trošičku užít dovču za těžce vydělané penízky ..utíkejte prosím daleko od tohoto "hotelu" a neudělejte stejnou chybu jako my. Nevěřil jsem záporným recenzím ..a .už to nikdy neudělám. Myslel jsem si ,že to jsou výmysly nespokojených snobských hostu..ale NEE. Tento hotel nemůže uspokojit ani podprůměrného hosta. Snad jen bezdomovec si tam může libovat z "úžasné" dovolené. Egypt ano..MIRAGE nikdy víc. Věřte a nebudete litovat.

Ubytování  průměrně (3/5)

Plesnivé koupelny ..rezavé vanny od neustále kapajících kohoutků..starý nefunkční nábytek..hlučná klimatizace ze které opět kape voda do ložnice..hodně poruchový výtah takže většinou schody do čtvrtého patra...třikrát jsme měnili pokoj až nás to balení a znova ubytovávání opravdu přestalo bavit ...po dobu trvání našeho pobytu si s pomocí delegáta vynutilo změnu hotelu přibližně 10 hostů...lituji že jsem to neudělal taky..

Strava a stravování  průměrně (3/5)

další katastrofa...šílené fronty před každým tácem s jídlem, navíc jídlo na příděl takže když chcete dva kousky kuřecího ministehýnka musíte dvakrát do fronty...a o chuti jídla nebudu raději ani psát...klientela byla převážně muslimská , takže dámy byly poslušně celé zahalené ale nevadilo jim že klidně vytáhnou v přeplněné jídelně prs a kojí u jídla mimina ..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

personál v recepci nepříjemně nadřazený..neochotný..tedy pokud nejste Rus..to je potom všechno úplně jinak...co se týče pokojských..pokud nedáte každý den dolar na postel nemáte pouklízeno..nemáte vodu..WC papír..čisté ručníky. Veškeré cennější věci musíte nosit do trezoru na recepci , jinak se s nimi můžete rozloučit . Trezor na recepci pro každý pokoj měří cca15x10x20cm takže i menší notebook tam schováte jedině pomocí pily. Ještě jeden skvělý poznatek...pánové..jistě víte že v těchto krajích je nutno hlídat si své manželky ..družky ..dcery ..prostě všechny představitelky něžného pohlaví..to je celkem známo ...co ale nevíte je to ,že je třeba hlídat si i sebe samého...při mém hledání našeho pokojského jsem byl nalákán jiným pokojským do prázdného pokoje ..zamknut a než jsem pochopil o co jde málem bylo pozdě a já málem přišel o panenství....ani nevím jak jsem dokázal utéct ..pánové pozor !!!!! Raději se neotáčejte zády !!

Pláž a moře  průměrně (2,8/5)

pláž malá..cca 50m..písečná..takový rybníček bez vln obklopený rezavým betonovým molem ..vstup do moře až z mola po jednom rezavém žebříku..takže před nim pořád nával lidí.. ve vodě pak kolem kotvících lodí cca 50m až na otevřené moře

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

celkem velká promenáda kolem obchůdku..barů..dalších hotelů ..i větších marketů..vše blízko hotelu ..hodně živo...až vtíraví a nepříjemní naháněči obchodníků ..ale to patří k Egyptu

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Egypt je krásný , určitě je tam co poznávat , jiná a zajímavá kultura , určitě se tam ještě vrátíme , NE však do Mirage New Hawaii. Nikdy!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 34
z 76 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání