Napsat recenzi

TENTO HOTEL NIKDY!!!!

Recenze hotelu Jasmine Palace Resort & Spa ***** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2022
Přečteno: 408x
Recenze se líbila: 71 čtenářům
Fotografie: 21
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu opravdu ani zadarmo. 16 km od letiště jsme jeli 2 hodiny a to bylo v autobusu asi 17 lidí. Všechny hotely byly po levé straně od letiště, místo, aby řidič zajel těch 16 km na konec, tam se otočil a po cestě zpátky všechny postupně vyložil po jedné straně, tak jsme se pořád točili jak praštění a jezdili tam a zpět. Delegát byl špatně česky mluvící domorodec, který ovšem nezapomněl na úvod říct, že řidiči v Egyptě jsou chudáci, takže chce dolar, za vyndání kufru. Ubytování bylo vyřízeno asi do 20 min. a se slovy, že máme ten nejlepší rodinný pokoj s nejlepším výhledem jsme se šli ubytovat. Šli jsme asi 10 minut, třetí patro a pak přišel ten nejlepší rodinný pokoj s krásným výhledem!!! Resort je obrovský takže pokud chcete pokoj na moře, ujdete denně 5km na jídlo. Kromě krásné zahrady a vstupu do hotelu pěkný dojem končí!!!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Katastrofa...všechno staré, zničené, otlučené. Skříň na rozpadnutí, každá postel jiná matrace. Vůbec nechápu proč je třeba vyplňovat věk dítěte, když přistýlka pro 12 leté dítě stejně nebyla, stejně tak ručník a veškeré ložní prádlo. Ani po urgenci u delegáta a na recepci se nic nestalo a nedat dolar uklízeči, nemáme ani ten třetí ručník. Přistýlka bylo odporné rozkládací křeslo, které po rozložení byla jen 8cm matrace na zemi na které bylo ani nechci vědět co.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Zprvu se zdálo, že je nabídka pestrá, ale v podstatě to bylo pořád dokola, hovězí byl jednou guláš, pak maďarský guláš, ale pořád maso v UHO, gratinovaná zelenina, byla vždy tvrdá, jakékoliv restované maso bylo pořád ve stejném koření a pokud nebyla jako příloha hranolky nedalo se to jíst, rýže rozvařená, že nešla naložit na talíř, brambory nedovařené a sůl znali jen tu v moři. Takže pořád dokola vysušené kuře 100x jinak a totéž hovězí v UHO 10x jinak. Celkový dojem navíc vylepšovali místní obyvatelé, kteří to co na talíři, tak na stole a pod stolem, vždycky muselo přijít 5 lidí, aby po nich uklidilo. Navíc absolutně nevychovaní a hluční. Naprostá katastrofa byly nápoje do plastových kelímků a kafe nebo čaj do papírového. Totéž bylo i večer v baru a do dvoudecového plastu dostanete decku vína, připadala jsem si jak Usain Bolt.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Vybavení opotřebované, bazény plné místních, kteří se koupou v těch svých hadrech, tam jsme pro vlastní bezpečí ani nelezli. Kultura proběhla jen v recepci, jeden člověk co hrál na klávesy, jeden na saxofon a asi 2x nás lanařili na plážový volejbal ve 2 odpoledne. Zábava, byla akorát ve vedlejším hotelu, diskotéka každý večer. Tady pouze místní číšník přes bluetooth reproduktor pustil něco z telefonu jinak nic.

Pláž a moře  průměrně (2,2/5)

U hotelu, kde je pláž 0m od moře, očekávám moře, né 40ti cm kaluž. Vstup do moře NENÍ přes korálové podloží jak uvádí cestovní kancelář. Moře se objeví pouze po přílivu kdy má asi tak těch 40cm, takže brouzdaliště, jinak tam není nic. Když po tom korálovém podloží cca 800m dojdete na konec, zabrzdí vás 2 cedule zákaz vstupu. Do moře na "VYKOUPÁNÍ" musíte zhruba kilometr přes molo, kde na vás čeká asi 100-130cm vody v ohraničení bojek cca 30m2 a plavčík, který miluje svoji píšťalku.

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Nějaké obchůdky okolo byly, jinak taxíkem do centra 16km.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

Otřesný, nikdy v životě bych sem už nejela, hotel nemá ani 2* a už nebudu ani komentovat blechy od kterých jsem dojela dokousaná. Vše budu řešit právní cestou.

Nejhnusnější dovolená jakou jsme zažili, děti byly tak zklamané, že příště raději předražené Chorvatsko autobusem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 14 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání