Napsat recenzi

První společná dolovená s přítelem bohužel přešlap

Recenze hotelu Coral Beach Resort Hurghada **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 896x
Recenze se líbila: 381 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená nebyla ani neskutečné zklamání, ale ani nijak velký jásot se nekonal. Snažili jsme se nehledat každou chybu a užít si dovolenou. Něco jsme v klidu přešli, ale něco jsme prostě neskousli.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoj byl prostorný. Vybavení působilo trochu starším dojmem. Každý den pokojová služba vynesla odpadky, ustlala (což jsme stejně dělali i tak my, styděla bych se, že jako žena nechám rozházenou postel), dala do ledničky nové flašky vody, vyměnila ručníky (pozor, mají napsané v koupelně, že pokud chcete ručník vyměnit, musíte ho hodit na zem, jinak to budou brát jakože je ručník čistý). Co mi vadilo byla stará a téměř nefunkční klimatizace. Jelikož chladila velice špatně, měli jsme ji na minimum, což bylo 16 stupňů, ale v pokoji bylo i v noci určitě víc jak 26 stupňů. Dveře na terásku byly z jedné strany úplně pokažené a z druhé strany je musel otvírat vždy můj silnější přítel, protože pro mě byly prostě neskutečně těžké na otevření. Mimochodem, je to zezačátku šílené bludiště, nějaké cedule skoro nonexistentní a první dva dny jsme asi hodinu bloudili všude možně.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

Nám jídlo většinou chutnalo, ale je pravda, že výběr je docela užší a je hlavně prakticky pořád stejný, což se omrzí. Já jsem se nejvíce těšila, že budu u moře a budu jíst mořské ryby a plody, ale za celou dobu servírovali asi dvakrát rybu a to byl nemastný, neslaný, vodnatý pangasius, což si můžu dát i v menze v Česku. Sladké nám chutnalo, ale ocenila bych více druhů ovoce - pomeranče a cantaloupe je opravdu malý výběr. Chuť k jídlu mi spolehlivě zkazil podivný zápach vždy, když jsme vešli do jídelny. Během naší dovolené bylo v jídelně pořád hodně Egypťanů. Ti jedli stylem, jako by nejedli tak měsíc. To samé Rusové, ale pořádné hody si z toho dělali i čeští turisté, takže bych nechtěla házet všechny do jednoho pytle. Co mi vadilo bylo pití. Na výběr byly dva druhy nějaké jejich šíleně přeslazené limonády, voda a potom břečka typu Nescafé, co vydávali za kávu. Navíc vše se musí pít z jedno decilitrových plastových kelímků a pak udržujte pitný režim. Navíc číšníci se moc k uklízení stolů neměli. Nejvíce mne ovšem dostalo, když jsme předposlední den zahlédli, jak Rusové chodí z terásky během snídaně s božsky vypadajícími palačinkami, vaflemi. Chvíli jsem sledovala, jestli je to nějak zpoplatněno, ale vypadalo to že ne. Šla jsem si tedy taky pro čerstvou palačinku s marmeládkou, ovocem a nutelou. Kuchař se mne hned ze začátku zeptal odkud jsem, potom vytáhl zpod pultu asi tři suché studené palačinky zakryté fólií a podal mi je a popřál mi dobrou chuť, potom ovšem dodal, že stojí 4 dolary. Tak je dostal zase pěkně zpátky. Aneb klasická situace: Rusové jsou naši páni, Čechům stačí vše o level míň.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu je staré, zašlé. Pokud zrovna Rusové večer nepijí a nedělají bordel, tak je okolí i relativně čisté. Ale v lobby není klimatizace, navíc se zde nachází skleněná kopule namísto střechy, takže skleník jak vyšitý.A záchody u lobby jsou KATASTROFÁLNÍ. Opět je to jako byste vstoupili do sauny, toaletní papír jsem našla na jediném záchodě za čtyř, na zemi špína, maz, nehledě na to, že půlka těch záchodů byla vždy s prominutím posraná a splachování hostům asi nic neříká. Hned vedle je rádoby bar, kde je tma jak v jeskyni, když si jdete objednat jako žena, tak počítejte, že vás obslouží až po všech ostatních místních. Taky v lobby je určitě víc jak 40 stupňů, jdete-li z lobby do baru, tak se obrňte na teplotní rozdíl tak 20 stupňů a radši to moc nepřehánějte nebo si koledujete o angínu na dovolené. Gól bylo, když jsme první den přiletěli večer, ubytovali se a přítel tu cestu chtěl spláchnout pivem - přišel od baru úplně rudý vzteky a nesl pivo v decce plastového kelímku. :D pětkrát se mu ta fronta vystávat nechtěla, tak se smířil s dovolenou bez piva. Ke službám se vyjádřit nemůžu, úspěšně jsme odháněli všechny "otravníčky" (já jsme nazývali ty otravné prodavače a podvodníky, kteří otravovali na pláži téměř nonstop). Nabízejí všechno možné, od masáží, přes takové ty rybičky, co okusují kůži, až po výlety ( před kterými nás delegát varoval, že si vezmou peníze, ale jakmile je jakýkoliv problém, tak tito potulní obchodníci od toho dají rychle ruce pryč a budou dělat, že vás v životě neviděli). Zpočátku jsme se snažili mile jim vysvětlovat, že nemáme o jejich služby zájem. Byli schopní nás otravovat třeba 20 minut než to vzdali. Ke konci dovolené jsme už předem zahlásili, že nemáme už žádné peníze a oni se ani nezdržovali pozdravem. :) Jinak jedna z věcí, co nás docela zamrzela bylo, že vodní dýmka nebyla automaticky, jak to býval v Egyptě, ale za 15$. Těšili jsme se, jak si budeme dávat vodní dýmku, ale nakonec jsme ji ochutnali jen poslední den a upřímně - docela nás zklamala..

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

To, kvůli čemu jsme jeli na dovolenou a bylo pro nás nejdůležitější, zklamání nebylo! :) Pláž krásná hrubě písečná, moře čisté. Jeden den se nám sice na pláž brzo ráno dostaly odpadky z lodí, ale objevil se tam klučina, co vše sesbíral a bylo to v pohodě. Vzadu jsou i docela pěkné korály, sem tam nějaká pěkná rybička. Malé mínus jsou na pláži stará lehátka, která když jsem se pokusila sama otočit a přemístit, tak jsem málem vypustila duši jak byla těžká. Měla jsem také jeden den trochu problém s tím, že na pláži byli i egyptští kluci kolem 20 let a jejich pohledy na holku v plavkách byly opravdu velice vlezlé. Opravdu se ani nepokoušeli koukat nějak nenápadně a mě to bylo tak nepříjemné, že jsem si raději jen četla na lehátku a do vody chodila jen málo a s přítelem, protože když už jsem tam šla, úplně jsem cítila ty jejich pohledy na mém zadku a když jsem z moře naopak vycházela, vypadalo to, že prsa v plavkách vidí poprvé v životě, jak jim málem ukápla slina. Vážně ne moc příjemný zážitek.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nic. Pusto. Poušť.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Já jako vysokoškolačka jsem byla vůbec ráda, že jsme se s přítelem podívali aspoň na nějakou dovolenou. Karibik to není a nebude, ale člověk dostane to, za co zaplatí. My za nějakých 13 000,- víme, že nemůžeme čekat dovolenou jak na Maledivách nebo Bora Bora. Koupání jsme si užili, nejeli jsme se tam přežírat, na pokoji jsme jen spali a trávili tam čas poledního ostrého slunka. Je pravda, že jsme měli bungalov docela daleko, ale snažili jsme se s tím vypořádat optimisticky - aspoň se trošku budeme i hýbat a ne jen jíst.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 74
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání