Napsat recenzi

Mirage Bay Resort & Aquapark - recenze

Recenze hotelu Blue Lake Resort & Aquapark **** (Egypt - Hurghada - Hurghada jih)

Hodnocení:
průměrně: 2,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 621x
Recenze se líbila: 79 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 1
  • Nábytek Nábytek
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Koupelna Koupelna
  • Posilovna Posilovna
  • Cesta od ubytování Andalus Cesta od ubytování Andalus
  • Příjezdová cesta k hotelu Příjezdová cesta k hotelu
  • Pláž Pláž
  • Molo Molo
  • Pokoj Pokoj

Do Egypta ano, ale nikdy více do Mirage Bay Resort & Aquapark - červenec 2022

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Po příletu musím ocenit odvoz z letiště cca. do 15 minut jsme byli v hotelu, kde jsme byli také okamžitě ubytováni. Na recepci se nás ptali, jaký chceme pokoj, chtěli jsme pěkný

a hlavně čistý. Co se týká pokoje obrovské zklamání. Něco tak odporného jsme nikde neviděli. Obrovská špína. Řešili jsme výměnu pokoje a matrace, ale i přes neustálé urgence a sliby ze strany hotelu se vůbec nic nestalo. Nechtěli nic řešit. Momentálně řešíme reklamaci u cestovní kanceláře za obrovskou špínu na pokoji. Nejsme nároční a za tu cenu víme, že to nebude žádný luxus, nevadí nám starší vybavení, ale takovou špínu jsme nikde nikdy nezažili. Co se týká úklidu, tak platilo heslo, co je mokré, to je čisté....Na pokoji byla klimatizace, terase a dveře z terasy, které nešly uzamknout. Vždy jsme měli dostatek vody na pokoji, aniž bychom si museli říkat. Lednice byla kupodivu velmi čistá. Občas jsme si museli říct o toaletní papír a pokud chcete čisté osušky, nejsou....

Strava a stravování  průměrně (2,5/5)

Stravování bychom hodnotili tak, že to ušlo. Vždy byla ryba, nějaký jeden druh masa, venku grilovali kuřata nebo karbanátky, vše velmi spálené a kuře uvnitř nedopečené. Jednou za pobyt byla kachna, která byla skvělá. Ovoce - datle, meloun, pomeranč, jablka. Dobré zeleninové saláty. Olivy, zelenina, dobré polévky, pečivo a velké množství zákusků. Jeden druh salámu, jeden druh tvrdého sýra a výborné žervé. Co se týká pití, tak se rozlévá bílé a červené, Fanta, Sprite, Pepsi, čaj, voda, velmi sladké džusy. Milovníky kávy musím zklamat, v resortu není dobrá káva, na recepci je jejich turecká za 2 dolary, která se docela dala. Spoustu míchaných nápojů, vše velmi teplé a pivo se nalévá do plastových kelímků ze skleněných lahví. Pokud chcete načepovat něco do většího obalu, nemají s tím žádný problém. Plastové kelímky v tomto resortu jsou výhodou, vzhledem k tomu, když se podíváte na nádobí, které není zrovna dvakrát čisté. Dobrou kávu si dáte určitě mimo resort. doporučuji navštívit větší obchodní centrum. Na prohlídku mimo resort si můžete domluvit taxi , jedna jízda stojí 5 dolarů, vždy vás vyzvednou, tak jak se domluvíte. S tím nebyl žádný problém. Doporučila bych obchodní dům Mall, kde mají výbornou kávu, zákusky, výbornou zmrzlinu.

V plážovém baru jsou k dispozici hranolky, nějaký párek v rohlíku, salát. Opět káva, alko

a nealko a velmi milý personál. Na pláži si můžete cca. za 2 eura koupit ledovou kávu, čerstvě vymačkané džusy. V resortu jsou dvě restaurace, pro místní - mají žluté náramky

a pro Evropany a ostatní, ti mají náramky červené. Místní si naberou obrovské množství jídla a pak je to všude odložené, vyhozené, docela odporné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,6/5)

Vybavení je starší, ale vše na pokoji velmi špinavé. Služby jsou v pohodě, personál je velmi vstřícný a milý.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Pláž byla velmi pěkná, pozvolná. U mola se dá šnorchlovat, ale pouze na vlastní nebezpečí. Molo je zavřené a v dezolátním stavu. Pláž byla vždy čistá, udržovaná. Personál milý. Osušky už mají něco za sebou, ale na lehátko stačilo. Všude jsou slunečníky. Několikrát denně nabídky na masáž, pedikúru, výlety, atd. Opravdu velmi vytrvalí.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolí hotelu je zelené a cesty jsou udržované v čistotě. Spousta rozestavěných budov a dále stavby, které se již nevyužívají. Vše je odděleno a zakryto. 70% ubytovaných tvoří místní. Resort je velmi hlučný, takže pokud hledáte klid nic pro Vás. Na pláži je to v pohodě, milí animátoři. V jiných resortech oproti tomuto resortu bylo vždy více aktivit. Ale pokud se zapojíte, budete spokojeni. V resortu je posilovna, která není velmi udržovaná, ale pokud si chcete zacvičit, zacvičíte si. Jedenkrát za pobyt si můžete objednat italskou večeři. Vše si zařídíte na recepci. Na recepci je velmi pomalá wifi. Můžete posedět, prostředí hezké jen velmi hlasitá hudba. Na konci pobytu již hudbu moc nepouštěli.

Celkový dojem  průměrně (2,4/5)

Celkový dojem z tohoto hotelu je docela dobrý, kromě ubytování. Člověk pozná zase rozdílnou kulturu a jiné zvyky. V resortu jsou tobogány, ale většina z nefunkčních a ty co fungují jsou velmi plné místních obyvatel. Resort je velmi roztahaný, ale je v pohodě projít se pěšky. Blond turistky jsou pro ně velmi exotické a než přijdete na pláž, máte spoustu fotek:-)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 37
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Martin Švec: Toto je velmi přesný komentář - 16. 8. 2022 15:09

V hotelu jsem byl 8-15.8.2022 a lépe bych to nenapsal. Když si odmyslím místní obyvatele, kteří podle mého tvoří více než uvedených 70% ubytovaných, tak by se možná dal napsat o tomto hotelu průměrný komentář. Vyzdvihuji dětský program Mango klub. Ten funguje skvěle a naše 4letá dcera tam byla moc spokojená. Hnus, který předvádí místní obyvatelé (exkrementy v bazénech i v moři apod) je ale takový, že tento hotel už nikdy více nechcete zažít a nevěřícně kroutíte hlavou jak ho mohou neegyptské cestovky vůbec nabízet. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání