Napsat recenzi

Děsné

Recenze hotelu Sphinx Aqua Park Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada)

Hodnocení:
průměrně: 2,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 490x
Recenze se líbila: 206 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Silně nedoporučuji hotel ani jeho služby. Podrobnosti viz další části recenze.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

1) Pětkrát za pobyt netekla na pokoji cca 1-2hodiny voda. Tzn., že po tu dobu nefungovala toaleta, sprcha ani umyvadlo. V jednom případě vypadla pouze studená voda v prostřed sprchování a manželka se ve sprše opařila! Po stížnosti na recepci došlo během několika hodin k nápravě, ale další den byl výpadek opět.

2) Pravidelně cca kolem 18. hodiny docházelo v celém areálu hotelu ke generování dýmu s pesticidy pracovníkem hotelu. Upozorňuji, že to bylo těsně před začátkem večeří (18:30). Cca 1-2hodiny zapáchal po těchto jedech celý areál hotelů a nebylo možné větrat. I přesto byl tento zápach citelně cítit i na pokoji a venkovním prostoru nemluvě. Fotka počátku generování v příloze.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

1) Dle rozpisu hotelu měli být obědy k dispozici ve dvou restauracích od 13:00 do 15:00. V první restauraci (část Sphinx) zavírali a vyháněli hosty již před druhou hodinou. V druhé restauraci (část Kingtut) byla restaurace otevřena do 15:00, ale od druhé hodiny nebylo doplňováno jídlo a hosté byli vyháněni od stolů, které personál připravoval na večeři.

2) V této době (tj. 13-15hod) měla být podávána zmrzlina. Taktéž byla dostupná maximálně do 14:00.

3) Kritický nedostatek čerstvého ovoce: Na dva hotely (součástí jednoho resortu) byly dvě mísy ovoce s tím, že byly 5 minut po začátku večeře přebrané tak, že tam zbyli jen shnilé kusy.

4) Lžičky na kafe ve čtyřhvězdičkovém hotelu by neměli být plastové a jednorázové. A určitě by neměli být tyto jednorázové lžičky myté a polámané!

5) Nádobí bylo obecně velmi často nekvalitně umyté.

6) Uprostřed večeře ve "čtyřhvězdičkovém" hotelu chodili po jídelně externí prodejci pití, které prodávali pivo a džusy.

7) Večeře byly zkráceny tak, že ve 20:15 už byli hosti opět vyháněni od stolů a jídlo bylo přebrané. Dle tabulky hotelu měla být ale večeře podávána do 21:00.

8) Na baru na pláži měl být k dispozici "snack", který ale k dispozici po celou dobu pobytu nebyl.

9) Bar v bazénu nebyl v provozu vůbec.

10) Restaurace určená k rezervaci byla v době pobytu velmi často zavřená.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vše bylo olezlé a co mohli, tak zpoplatnili tzv. "extra fee" ,takže all inclusive to není ani náhodou. Pro příklad chtějí v tomto hotelu zaplatit poplatek pokud si chcete odnést pití na pokoj.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž byla udržovaná s pozvolným vstupem do moře, v moři jsou korály v dostupné vzdálenosti. Jen se dvakrát stalo, že s přílivem přišel takový odpad, že se tam nedalo koupat. To ale nedávám za vinu hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (2,1/5)

Pokud máte rádi toulavé psi, nalétavé havrany, hromady odpadků a much, tak je okolí stvořeno přímo pro vás. Pro ostatní, kterým horor stačí v televizi a ne zažít, doporučuji nevytahovat paty z hotelu.

Celkový dojem  průměrně (2,6/5)

1) Hotel byl neudržovaný (barvy oprejskané, nebezpečná elektroinstalace vně budovy).

2) V jídelně létali havrani a kradli jídlo hostům přímo z talířů (bezvadný, kdybych si koupil hororový zážitek, ale na dovolené to nemá co dělat)

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 21 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání