Napsat recenzi

Víme co chceme ?

Recenze hotelu Tropitel Dahab Oasis Resort **** (Egypt - Dahab - Dahab)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2014
Přečteno: 351x
Recenze se líbila: 521 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 1
  • POKOJ POKOJ
  • BAR BAR
  • od pláže k bazénu od pláže k bazénu
  • Dahab - je tam i české potápěčské centum čechy tam znají Dahab - je tam i české potápěčské centum čechy tam znají
  • To je nic proti tomu, co tam vidíte na vlastní oči To je nic proti tomu, co tam vidíte na vlastní oči

Zvláštní číst tyto recenze

Jsem ráda, že jsem si tyto recenze nečetla před svou dovolenou.

Každý očekává něco jiného a na stejnou situaci a podmínky má jiný názor. Otázka přístupu.

Na tuto dovolenou jsem vyrazila s tím, že si to stoprocentně užiju se vším všudy i s protivným ,neochotným personálem na recepci.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Žádný luxus, ale velmi příjemné a čisté prostředí , i když s počátečníma potížema, co se týče ubytování .

V hotelu většina rekreantů Rusové

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava vynikající a i když se jídla opakovala nebylo možné okusit za ten týden vše. Dostatek ovoce, zeleniny, zákusky, voda v barelech - možnost dopustit do pet lahve

bez problémů

Obsluha v jídelně víc než vzorná, někdy byla tato pozornost chlapců až nepříjemná pro toho , kdo je zvyklý se starat sám o sebe. Chlapci kmitali neuvěřitelně hleděli si každého hosta u stolu

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Recepce byla jedna velká havárka. Neochota se domluvit . Nesmíte se tam nechat odbýt.

Jo dobrý recept - t sebou slivovici a dejte před domluvou s něma velkého hltana, to to potom jde líp a neděláte z toho vědu.

Hloupé bylo, že nebylo možné na recepci nechat klíč od pokoje ale nebyl to zas až takový problém. \pláž byla hlídána a nikdy se mi neztratil i když jsem byla sama

Nevím jak ostatní , ale můj delegát byl na prd.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Něco kouzelného. Měla jsem jen šnorchl a ploutve a mohu říct, že jsem si to víc než užila. Jedna velká pohádka. Obsluha na pláži perfektní, celý den byla tato pláž hlídána a nikdo vás tam nesměl zvenčí obtěžovat, Neuvěřitelně málo turistů se na pláži pohybovalo, většina rusů co tam byla ubytována se přes den snad ani neukázala .Patnáct se nás snad ani jednou na pláži neukázalo. Dalo by se to nazvat oázou klidu. Kdo nemá rád ruch, tak ideál. Možná až moc, ale dalo se vyrazit busem od hotelu zdarma do Dahabu a pokud se zdržíte, není problém taxíkem zpět.

Počítejte trochu s tím, že je tam větrno, ale není to zas až tak nepříjemné.

V bazénu jsem si smočila jen palce, tak bylo moře nádherné, že bylo škoda se pohybovat u bazénu, však fotky hovoří jasně . Taky bazény máme doma, tak proč za něma jezdit do Egypta , to dá rozum.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Krajina pro nás velmi nezvyklá a vyrazit na takovou dovolenou sama je trochu škoda, měla jsem strach sama vyrazit na delší procházku a že to podél pobřeží šlo až do Dahabu vzdáleného 7 km na druhou stranu do Blu-hol, taky moc pěkné místo k šnorchlování Ve dvou by se dalo podniknout mnohem víc.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Maximálně nadšená, ten kdo si chce užít moře a podmořského světa bez toho, že by absolvoval potápění s přístrojem tak víc než ideální místo.

Pro ty kdo hledají zábavu a luxus, tak tam raděj ne, budete svýma nárokama zklamání, jsou jiná místa pro vás

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Bob.: upřesnění. - 23. 4. 2015 12:00

K recenzi-VÍME CO CHCEME-NESOUHLASÍM S JEDINÝM-CELOU DOBU JSEM SI NECHÁVAL KLÍČE NA RECEPCI BEZ PROBLÉMŮ. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Dahab - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání