Napsat recenzi

sklamání

Recenze hotelu Be Live Experience Hamaca Garden Hotel **** (Dominikánská republika - Santo Domingo - Boca Chica)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 287x
Recenze se líbila: 590 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byly jsme v Hamaca před 5 lety a moc se nám tam líbilo a byly jsme moc spokojeni tak jsme se rozhodli letos v únoru tam zajet znova.Moc nás to zklamalo hotel zanedbaný všude nějaký broucí i na pokojích bydleli jsme až na hoře kde netekla jenom občas teplá voda.Každou chvíli nejezdí výtahy po chodbách špína když jsme chtěli vyměnit pokoj tak nám pořád říkali zítra až jsme se na to vykašlali úroveň hotelu by jsem typovala na horší 3

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Byly jsme bez balkonu kde nám nic neuschlo a ještě tam netekla teplá voda postele velké a pohodlné

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Snídaně jenom dva druhy sýra šunka a vajíčka co se dalo jíst jinak obědy a večeře bída zelenina skoro žádná jenom salát a okurka zelí když přinesly ovoce tak bylo hned pryč.Na pláži k obědu jenom hranolky a houska s hamburgrem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Personál na recepci neochotný uklízečky neměnily ručníky tak jsme se utírali do mokrých osušek protože je nemění a balkon jsme neměli do lednice občas něco šoupli.Známí co s námi byly měli tak smradlavý polštáře, že jim bylo špatně tak je vykopali do dveří aby jim je vyměnily.V baru u bazénu vám dávají najevo aby jste jim strkali doláče jinak se vás moc nevšímají.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž hezká v moři tráva jinak voda čistá bazén menší ale teplý.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V okolí je ulice kde jsou krámky jednou se tam podívat a dost no oni žijí jiný život nic proti tomu

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Jsme se dověděli ,že se tam změnil majitel který asi jenom vydělává a o nic se nestará tak tam už nikdy

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání