Napsat recenzi

Veliké zklamání

Recenze hotelu Lodging house beach (Dominikánská republika - Punta Cana)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: únor 2016
Přečteno: 151x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená se nám moc nelíbila, především díky ubytování...

Ubytování 

Ubytování bylo přímo příšerné. Je to ovšem jen můj názor - ne každý dostane tak ,,špatný" pokoj. V hotelu je několik krásných, prostorných pokojů v patře, ale my jsme dostali pokoj doslova v kuchyni ( žádná chodba tam nebyla, prostě jsme vyšly z pokoje a cca pět kroků na to jsme mohly vrazit do kuchyňské linky). Tím pádem tam byl také hluk. A to nejen z kuchyně, ale také z vedlejšího pokoje, se kterým jsme měli společný balkón - smozdřejmě o proti ostatním, byl poloviční. Jinak náš pokoj (i když se tomu v podstatě ani pokoj říct nedá, spíše takové ,,doupě") byl tak malý, že se tam nedala otevřít ani skříň. Ve skříni měli majitelé dané svoje věci - ne oblečení, ale žehlící prkno, starou konev... V pokoji se nedalo ani hýbat, a to jsme tam byly dva. O výhledu ani nemluvím... prostě jsme koukali na zeď, palmu a na ,,rozbordelený" pozemek velký cca jako hotel.

Strava a stravování 

Měli jsme snídani, na které nám paní majitelka uvařila čaj, a dala vajička - 3 dny jsme to nemohly změnit...

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál byl milý, docela ochotný.

Pláž a moře 

Pláž byla pár minut od hotelu... byla pěkná, čistá, ale co si budeme povídat - známá, a tak i všude lidi. Jinak skoro žádní prodejci, takže super :-)

Okolí hotelu 

V hotelu byl klid, kolem bylo cca 5 hotelů, z žádného však nešel hluk. 6e by to bylo extra blízko někam do města, do rušna, to sice ne, ale to se nám na tom hodně líbilo.

Celkový dojem 

Dominikánskou republiku jsme jeli procestovat, měli jsme tam 4 hotely, ale tenhle byl podle mě nejhorší... Zkrátka malý, špatný pokoj, balkón s rušnými (když to tak napíšu - věčne opilými němci). Také mi přišlo, že tam není moc co dělat - dva týdny bych tam asi nestrávila nejradši :-)

ps.: hotel bych doporučila jen s jiným pokojem...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání