Napsat recenzi

Villa Maria De Luxe ***

Recenze hotelu Villa Maria De Luxe *** (Chorvatsko - Vir - Vir)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 061x
Recenze se líbila: 561 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • vchod do apartmanu na proti bydli majitelka v karavanu zaroven všude jeji pradlo vchod do apartmanu na proti bydli majitelka v karavanu zaroven všude jeji pradlo
  • opravdu luxusni kuchyn č.1 opravdu luxusni kuchyn č.1
  • toto je kuchyn de luxe - odkladaci prostor zadny toto je kuchyn de luxe - odkladaci prostor zadny
  • postel z apartmanu postel z apartmanu
  • lux zavesy v apartmanu lux zavesy v apartmanu
  • cely apartman pro 4 osoby - plastovy nabytek jak v karavanu. Skrin zadna cely apartman pro 4 osoby - plastovy nabytek jak v karavanu. Skrin zadna

Strašne ani jsme se neubytovali - špína ,smrad ,a majitelka ožrala. Fotky neodpovídali skutečnosti. Přišla jsem o peníze které mě nevrátila .Ubytovali jsme se u plaže vedle.

Horor

majitelka z Villa Maria nas napadala, protože nebydlime u ni.

De Luxe ani omylem.

Ubytování  průměrně (1/5)

26 lehátek na celou vilu pro 13aparmanu takže lidi vstávají ráno ,aby si pro sebe ukořistili lehátka a na někoho se potom nedostane .Matrace špinavé ,záclony roztrhané, v koupelně smrdí odpad, Voda z koupelny tekla do pokoje. Kuchynka není vybavena- žadný pracovni prostor - mikro. jen někde ..Venkovni kuchyně žádná jen jeden plynový vařič na kamenné desce .Na společné terase slunečníky nefunkčni, světlo žádné takže večer na sebe ani nevidite .Prostory malé stísněné.

Větrák v apartmanu rezavý .Dveře šli špatně zavřít. Cena neodpovídá kvalitě.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Vybaveni celkově zastaralé ,lehátek málo, deštníky nefunkčni - služby žadné.

Personál hotelu - majitelka celých 10dni chodila 1plavky 1šátek v odpoleních hodinách už byla opilá .Bydlela s manželem v karavanu u penzionu.1 mikrovlnku přenášela z aparmanu do apartmnu podle toho kdo vic si stěžoval. Vše uklízel její syn - neztíhal. V apartmánech není mikrovlnka ,varna konvice, velmi malo nadobi .Lide si stezuji ,ale bohužel marne. Bere hned po prijezdu pasy a nevraci ze je vrati az při odjezdu - nesmí si to dovolit je to Vas doklad totoznosti ,jedni měli problém nemohli si pujcit bez pasu skutr .Nevraci zalohy - Spolecna terasa je az na hoře kde praži slunko a deštniky nejdou otevírat jsou

polamane.Večer tma není světlo.Parkoviště není u penzionu ,ale o 6 penzionu dal.U jejiho penzionu můžete jen na chvili zastavit a vybalit. MAJITELKA JEN BERE PRACHY A VIC JI NEZAJIMA MUSI TOTIZ SPLATIT DLUH 120TISIC EURO během 4 ROKU, KTERY MA. P

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Moře čiste , pozvolny pristup vhodne pro deti , plaž kamenita - není nikde stin .

Stromy ani palmy nejsou.

Okolí hotelu  průměrně (1/5)

Obchod pešky cca 7minut - zakladni potraviny. Konzum vetši cca 15minut.

Restaurace ,Gril - ryby,Cukrarna - vše do 15 minut.

Město střed 2km.

Večer klid - žadne disko atd.

1 hvězdička pro tento penzion

Celkový dojem  průměrně (1/5)

S timto penzionem a majitelkou si uz nenecham zkazit dovolenou.

Pokud se chcete ubytovat nezapomente savo,ocet a dezinf.prostredky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 3 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání