Napsat recenzi

Villa Paškal

Recenze hotelu Ville Paškal *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Zaostrog)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 929x
Recenze se líbila: 393 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zdravím! Často si čteme recenze, abychom tušili, do čeho jdeme. Zde předkládám i já své hodnocení a zejména doporučení.

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Skládá se ze dvou budov a tří částí. Do vily B vede relativně hodně schodů, vybavenost pokoje je slušná, budete tam mít klid ráno i večer a můžete trávit večery na balkóně s pohledem na hory. Vila A má dvě části - první jsou pokojíky, které mají k dispozici balkóny a výhled na moře (tam jsem neměla možnost se podívat), a pak nově přistavené apartmány (4). Tyto apartmány jsou evidentně nedotažené (ve sprše chybí závěs, upadávají části postele, poličky...) + Je potřeba se připravit na to, že v těchto apartmánech budete denně vzhůru od půl 7 do 24 h - přímo pod Vámi je restaurace, kde hraje hudba a je slyšet každé slovo. Zavřením oken hluk trochu omezíte, ale v pokoji je pak nedýchatelno. Klima, co vím, ve vedlejším pokoji první dva dny nefungovala...Super výhodou je bazén v mezipatře. Co se týče úklidu, zatím tu nikdo nebyl (jsme tu od 27. ) a dle delegátky to ani nemáme moc očekávat. Jako velké mínus vidím absenci ledničky pro každou část budov - je jen jedna pro všechny úplně nahoře a ještě dost špinavá a plná zkažených potravin. K tomu se váže absence skleniček, ale ty Vám rádi zapůjčí v restauraci.

Shrnuto: pokud jste se přijeli na pokoj opravdu pouze vyspat (mj. matrace jsou dost měkké) a nevadí Vám brzké vstávání (přece je ten den delší, když vstanete v 7:-) ), je tohle ubytování na jedničku. Závěs do sprchy je dobré vzít si z domu...Dávejte si bacha na to, do jaké části vily budete ubytováni (opravdu dost schodů do části B). Za nás ovšem spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Je absolutně top! Snídaně jsou bohaté tak, že si každý přijde na své (salám, sýr, marmelády, paštiky, vajíčka, smaženky, párky, conflakes, ....). Džusy doporučujeme ředit vodou, kafe je vynikající. A večeře? U snídaně si vyberete večeři ze dvou chodů - jeden je vždy nějaká mořská příšerka. Filety bez kostí. Chutné jsou oba chody. Předchází jim polévka, která je též velmi dobrá. Salát k jídlu stále stejný, ale s kapkou olivového oleje výborný. Po jídle si pochutnáte na dezertu - ovoce, zákusek. Obsluha je milá a ochotná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

Paní, co nás ubytovávala (zřejmě manželka majitele) má sice milý, ale relativně laxní přístup a hovoří jen chorvatsky a trochu anglicky. Jinak uklízečky jsem pořádně ještě nepotkala:-) Televize je funkční a na flashku. Internet dost často i třeba ne celý den vypadává.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Je nejkrásnější v okolí. Pokud se vydáte vlevo od ubytování, čeká Vás klidné leháro a průzračné moře! V tuto dobu krásné teplé...

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Můžete očekávat klidnou dovolenou - obchody se nachází dál po promenádě a je to opravdu malé a pohodové město. Kousek je pekárna, super je pitná voda, vytékající přímou kousek od ubytování. Příjemný byl výlet lodí Pelješac a Hvar za 120 Kn.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Velká spokojenost a za hezkou cenu parádní pobyt!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 23 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání