Napsat recenzi

Nečekejte mnoho

Recenze hotelu Vila Kairos (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Seget Donji)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 379x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Každoročně v polovině června jezdíme s partou cca 25 osob na "cvičící" týden do Chorvatska. A protože nechceme stále opakovat stejné místo, vybrali jsme letos Trogir a pro ubytování vilu Kairos. Na fotkách se nám to líbilo, terasa na cvičení k dispozici, no a jídlo - snídaně bufet a večeře výběrem den dopředu, plus sálatový bar - to určitě nebude špatné.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Na začátku nás trochu překvapilo chování paní majitelky, která při příjezdu musela přijet dříve než obvykle a otevřít nám recepci. Doslova "štěkání" cituji: "Už jsem kolikrát říkala ..... (cestovka), aby nejezdil tak brzo, stejně pokoje dostanete až ve dvě". Po probdělé noci v autobuse vážně příjemný začátek.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně - bufet ??? Ano, střídačka jeden den míchaná vejce, druhý párky, vločky, jogurt, sýr, salám/šunka, paštika, máslo, med a džem - celý týden stejné. Ani kousek zeleniny, natož ovoce. Vrchol všeho káva - melta, s odůvodněním, že to je přeci v Chorvatsku jediná káva, která se v hotelích k snídani podává. Ubezpečila jsem paní majitelku, že už jsme byli v Chorvatsku v několika hotelích, ale nikde nám meltu nepodávali. No museli jsme si tedy nosit vlastní.

Večeře pod heslem "zlatej chleba se sýrem", první večeře bez výběru - pečené kuře a brambor - asi to nejlepší za celý týden. Polévky bez chuti nebo přesolené (přiznávám, solím málo, ale když i muži ve skupině, co přijela po nás reptali, tak to asi byla opravdu síla). Druhá jídla převážně vykoupaná v oleji a velmi slaná. Salátový bar - rajčata, poměrně hořký hlávkový salát a syrové krouhané bílé zelí - v pátek plus okurka, taky hořká, bez jakéhokoliv dresingu a každý večer to samé. Po večeři přidělený jeden kus ovoce nebo sušenka.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Klimatizace - velmi hlučná klimatizační jednotka blízko pokojů v prvním patře, ty pokoje na kraji - to musí být peklo. Bohužel od středy do konce pobytu byla klimatizace centrálně vypnuta, netušíme proč, teplíčko bylo.

Úklid proběhl jednou - ve středu, ze 4 ručníků vyměněny 2, ze dvou košů vynesen 1, podlahy a koupelny se nikdo ani nedotkl. Půjčili jsme si smeták a koupelnu si zametli.

Ale pochválila bych číšníky, mají vlastní tempo, ale byli vstřícní a ochotní.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nevím, jak v sezoně, ale v červnu klid, nebyl problém najít místo. Moře čisté, ale pozor na ježky. Historická část Trogiru je nádherná, vydá i na více dní.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Umístěno mezi penziony a rodinnými domy s malými zahradami. Silnice poměrně vysoko, takže žádný velký hluk.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Raději do jiného penzionu/hotelu. Oblast Trogiru ale mohu doporučit. Moje nespokojenost se týká pouze vily Kairos.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 21
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání