Napsat recenzi

Dovolená 2016

Recenze hotelu Vila Kairos (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Seget Donji)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 439x
Recenze se líbila: 332 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Nevěděli jsme do čeho jedeme a čekali jsme hrůzu podle recenzí co jsme četli, takže se vše pokusíme podrobně shrnout.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Pokoje klasické se základním vybavením, pěkným sprchovým koutem, klimatizací v ceně, pěkným novým nábytkem. Vybavení hotelu snad žádné, v hotelu byla přístupná pouze wifi v určitých prostorech (jídelna, recepce,terasa). Recepce se zavírala, nebyla otevřená nonstop. Na patrech byla společná lednice. Opravdu NEDOPORUČUJI hotel pro méně pohyblivé osoby, protože výšlap od moře k vile je neuvěřitelný a to hodnotím z pohledu dvou 18letých osob!

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Snídaně každý den stejná, bufetový výběr - vejce, párky, veky, paštiky, sýry, salámy, marmeláda, cereáli a kuličky s jogurtem nebo mlékem. Na pití džus, káva. Na večeři výběr ze tří menu. Vždy výběr den předem a dalo se vybrat. Jídla české, ale i ryby. K večeři byla možnost výběru salátu (rajčata, zelí). Polévky byly podávány každý den (většinou vodové, ale dobré), a vždy bylo podáváno ovoce, které si můžete vzít sebou (popřípadě oplatek). Jediná nevýhoda byla čekání u večeří. Večeře začínaly 18:30, ale vzhledem k nedostatku stolů jsme se vždy dostali na řadu tak hodinu potom.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,1/5)

Úklid probíhal jednou týdně. Byly nám vyměněny ručníky, vysypán koš a doplněny toaletní papíry. Žádné vytírání zemí ani nic podobného. Majitelka nepříjemná, ukázala se asi 2x za celý pobyt. Delegátka Helenka Jindrová nejlepší, vše vyřídila, se vším pomohla, příjemná, bavila se s hosty. V jídelně obsluhovali 3 číšníci, jeden příjemný, pracovitý, zbylí dva (češi) nepříjemní, přetvařující, nepracovali, nestarali se.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře čisté, ale převážně všude ježci, takže boty sebou. Pláže čisté, s malými kamínky, písek jsme nikde neviděli. Někde se dá najít místo ve stínu, pod skálou nebo pod stromy. Na pláži nebyla sprcha ani převlékací kouty, vše bylo u hotelu Medena (cca 500 metrů daleko).

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

V okolí hotelu se dají pronajmout motorové loďky, za cca 100 kun na hodinu, případně možnost půjčení šlapadel (50 kun na hodinu), kajaků (50kun na hodinu), všelijaké další vodní sporty. Když sejdete k moři (80 metrů), tak se dá po promenádě dojít k hotelu Medena. Po cestě je spousta restaurací, barů, suvenýrů, koutek pro děti (houpačky, venkovní fitness, stolní fotbal, basketball, tenis, minigolf, mini formulky, šipky, biliard, herní automaty pro děti (box, fotbal). Na opačnou stranu je Trogir, vzdálený cca 2 km pěší zónou, nebo kolem moře (trochu adrenalinovější cestou, po cestě mušle!!). Po cestě opět pár restaurací. Trogir plný stánků s ovocem, suvenýry, oblečením, restauracemi. Možnost výletů obrovská. V Trogiru je spousta rozhleden, katedrál, pevností. Trogir je vzdálen cca 20km od Splitu (2. největšího města Chorvatska) a po cestě do Splitu (ve městě Kaštela) je dalších 7 pevností. Ve Splitu velká nabídka nákupů a výletů. Například do lesoparku Marjan. Také doporučujeme výlet Fish picnik (je organizovaný hotelem, ale můžete jet i sami. Je pořádaný každý den). Výlet začíná 9:30 v okolí hotelu, kdy se na lodi přepravíte na ostrovy, kde probíhá prohlídka ostrova a koupání (vše individuálně). Na lodi je po celou cestu podáváno pití, víno a sušenky v neomezeném množství a na ostrově je podáván oběd (ryby, veky, melouny, káva, džus, víno, opět vše v neomezeném množství). Cena výletu byla 200 kun.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Vše dobré až na číšníky v kuchyni a nedostatečné vybavení hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 21
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání