Napsat recenzi

hotel Podgorka

Recenze hotelu Hotel Podgorka *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Podgora)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 228x
Recenze se líbila: 326 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Radši si připlatit a bydlet jinde.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hodně jsem o hotelu četla a ne vždy to byla dobrá hodnocení a já nyní chápu proč. Hotel je opravdu starý a myslim,že od jeho postavení se v něm nic nezměnilo, ani neopravilo. Díry ve zdi, do zásuvek se bojíte zapojit cokoliv, prostě příště už ne. Na posteli se nedalo spát. Po týdnu jsem byla absolutně rozbitá. Někde jsem četla recenci,že pokud máte balkony do ´´vnitrobloku´´ tak se navzájem nerušíte. Není to pravda! Je tam neskutečný hluk. My měli sousedy, kteří vstávali v 6 ráno a povídali si hlasitě na balkóně, případně kouřili jednu cigaretu za druhou, takže ano opravdu tam byl hluk a vstávat na dovolené v 6, protože někdo nemůže spát, to opravdu nechcete!

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Tady musím udělit obrovskou pochvalu! Snídaně a večeře byly výborné! Moc jsme si pochutnali. Velká nabídka a kuchaři vařili skvěle.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Postele byly jako stará trampolína. Nejdřív se propadnete skoro na zem, díky měkké matraci a jako bonus postele vržou. Opravdu jsem si neodpočinula.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Našli jsme pláž dále od hotelu, kde nebylo tolik lidí a byla úžasná! Krásné , čisté moře, aspoň dopoledne stín, sprcha a prudký vstup do moře, takže na pláži byla absence dětí, což jsme také ocenili. Každopádně stín už odpoledne nebyl nikde, takže se připravte na pronájem slunečníku - zhruba 20 HRK.

Okolí hotelu  průměrně (4,7/5)

Hotel je na promenádě, kde je rušný noční život. Díky konkurenci se dobře a levně najíte a taky si dáte dobré pivko.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Moře skvělé, jídlo taky , ale ubytování jinde!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání