Napsat recenzi

Kaštela- penzion Jerič

Recenze hotelu Penzion Jerič *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Kaštel Štafilić)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 071x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • penzion Jerič penzion Jerič
  • pohled na město od moře pohled na město od moře
  • jeden z mnoha kostelů jeden z mnoha kostelů
  • biblická zahrada biblická zahrada
  • Trogir Trogir
  • Split z věže Diokleciánova paláce Split z věže Diokleciánova paláce
  • Kaštela při západu slunce Kaštela při západu slunce

Dovolená pro nenáročné, obzvlášť, když je špatné počasí jako jsme chytli my:) V městečku se nic nekoná, možná v plné sezóně, je však možnost výletů do Splitu a Trogiru, městský autobus jezdí každých 20 minut oběma směry. Obě města stojí za to vidět. Přímo nad Kašlelou je biblická zahrada, cca 3-4 km, cesta po svých, vcelku zajímavé.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme pokoj bez balkonu což vyváží terasa v mezipatře a posezení v přízemí penzionu.Pokoj byl maličký, ve sprše je špatný tlak vody, jinak v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně vcelku dobré, nejsou švédské stoly, ale je toho dost. K večeři výběr ze dvou jídel, většinou česká kuchyně, pro ženské dostačující, ale chlapům by to asi nestačilo:)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Vybavení pokoje je základní, na terase je však malá vybavená kuchyňka, lednice, varná konvice, kdo si chce uvařit kávu nebo něco malého k snědku, není problém. Majitel penzionu pořádá výlety (super), paní je vždy k dispozici, když něco potřebujete.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž je jedna městská, ne moc velká a pak trochu stranou větší, je tam klid, dvě hospůdky, . Voda průzračně čistá, jen po přílivu trochu binec na pláži, ale nic hrozného. Ježci tu jsou, drží se u velkých kamenů dál od břehu, i když se občas nějaký zatoulá ke břehu, boty do vody bych určitě doporučila.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Penzion a okolí jsou čisté, upravené, dál už je to horší, jako celé město.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkový dojem by byl určitěl lepší, kdyby nám vyšlo počasí, z osmi dnů jsme měli 2 a půl dne opravdu slunečno, jinak zamračeno, mrholení, ale i tak jsme si to užili, hlavně díky výletům. Velká atrakce pro nás byla letadla, nedaleko je letiště, takže byla na dosah:)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání