Napsat recenzi

Jerič

Recenze hotelu Penzion Jerič *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Kaštel Štafilić)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 381x
Recenze se líbila: 407 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Penzion není sám o sobě úplně špatný,ale už bych sem znovu nejela

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Ubytování bylo celkem v pohodě,měli jsme pěkný pokoj s balkonem,jen jsem nepochopila logiku klimatizace,která byla pouze v jednom pokoji(tam, kde spaly děti),platili jsme za ní denně 5 euro,což respektuji.Bohužel k nám do ložnice už neměla žádný "dosah",takže s manželem jsme měli holt smůlu.

Koupelnu takhle malinkou jsem v životě neviděla,po vysprchování samozřejmě potopa,igelitový závěs krátký.Dveře,které se nesmyslně otevíraly dovnitř(takže sprchující se osobě při jejich otevření totálně znemožníte jakýkoliv pohyb).Nakonec jsme to vyřešili tím,že jsme dveře vysadili.:)))))

Ještě podotýkám,že penzion je samý schod,takže pro hůře se pohybující klienty nic moc.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravu jsme měli vlastní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Bazén je výhodou,ovšem pro jeho malé rozměry pojme jen minimum hostů.Nesmí se do něj skákat,házet si s míčem ap.,aby se předešlo nějakým případným zraněním.Což pro menší děti asi moc zábavy není.

Paní majitelka,starší dáma,při našem příjezdu žádné přivítání,myslím,že podání ruky a zeptání se-jakou jsme měli cestu,je základem slušného chování.

Její dcera,která ji pomáhá,neusměje se,o pozdravu vám jako platícímu klientovi taky asi v životě neslyšela a o vnučce se ani vyjadřovat nebudu!

Parkování absolutně nedostačující!Bohužel není to tak,že ke každému pokoji je přiřazeno jedno parkovací místo.Jakmile vyjedete z parkoviště a vracíte se k večeru,už je vaše parkovací místo obsazené a vy musíte parkovat na ulici.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře a pláž jsou čisté ,vstup do vody pozvolný.Boty do vody jsou samozřejmostí.Pláž je kousek od penzionu.My jsme ovšem jezdili do cca 5 km vzdálené pláže naproti letišti.Pláž nádherná,moře úžasné.Na pláži jsou sprchy i wc.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Kousek(3 minuty chůze) od penzionu je pekárna a market ,což jsme z důvodu vlastní stravy velmi ocenili.

Po pobřeží je též příjemná večerní procházka.

Nedaleko je letiště Split,každou chvíli vám tudíž nad hlavou přelétají letadla.Někomu to může vadit,pro nás to byl nevšední zážitek vidět letadla takhle zblízka a jejich hluk nám vůbec nevadil.Byli jsme se i podívat přímo na letišti.Celkově jsme to brali jako takové zpestření.

V jiných recenzích jsem četla,že lidem vadí kostelní zvony z nedalekého kostela,což nechápu. Kaštel Štafilič je vlastně vesnička,ke které kostel a zvony zkrátka patří.

Také doporučuji navštívit město Trogir,Split,pevnost Klis ap.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Arogantní chování majitelů nás odradilo,moře a okolí nám naštěstí vše vynahradilo.

Přesto nejsme typ lidí,kteří se na stejné místo vracejí vícekrát.Je spousta dalších krásných míst.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 17
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání