Napsat recenzi

Dovolená 2014 v penzionu Jerič

Recenze hotelu Penzion Jerič *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Kaštel Štafilić)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 657x
Recenze se líbila: 467 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do penzionu Jerič se rádi vracíme. Byli jsme zde už celkem 3x. Máme rádi klidnější místa, a toto nám vyhovuje.Navíc okolí Kaštielu je nádherné - krásná příroda, města Trogir, Split jsou nedaleko. Letadla, která zde častěji létají (jen od a do určité hodiny) nás nijak neruší, spíše někdy ostatní spolubydlící (když nechají děti pobíhat do půlnoci kolem bazénu a nevěnují se jim, ale sobě). Takže není co vytknout. Umístění penzionu je poblíž moře (pláže doporučujeme spíše napravo od penzionu (jsou klidnější než městská pláž).

Manželé Jeričovi se o penzion skvěle starají, jsou vstřícní a navíc je výhodou i to,že mluví česky.

Ubytování  průměrně (3,5/5)

Pokoje jsou jednoduše vybavené, ale k dispozici je vše co k dovolené potřebujete. Pokud nejste extrémně nároční, budete spokojeni. Na některých pokojích není klimatizace, ale není většinou zapotřebí, pokud máte pokoj s balkonem.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jednoduché menu (snídaně, večeře) - výběr ze dvou jídel. Domácí strava, které není co vytknout.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Velmi ochotný personál, vždy se lze dohodnout, velmi vstřícní majitelé penzionu (Jeričovi).

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Městská pláž (vlevo) - vstup i bez bot, jen více lidí. Najdete zde restauraci, sprchu, převlékárnu (ta je ale velmi jednoduchá - kovová konstrukce, potažená látkou, občas bohužel roztrhaná uvnitř, takže se nepřevlečou 2 osoby, ale pak jen 1), WC v restauraci.

Další pláže (vpravo) jsou sice více kamenité, ale směrem více dozadu najdete i klidnější místa a kdo rád šnorchluje, tak se mu zde bude více líbit).

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Penzion se nachází v poklidnější části městečka, je blízko obchůdek, skvělá pekárna, lékárna. Autobusová zastávka - směr Trogir, Split....kousek od obchůdku. Spojení do těchto měst dobré (cca po 20 minutách jezdí autobusy).

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Krásné místo, poklidnější, příjemné večerní procházky, možnost výletů do historických měst, Jeričovi pořádají také výlety podle zájmu, takže zájemci o poznávání okolí si také přijdou na své. Moře je zde krásné, čisté, máte výhled na Trogir a Split, krásné hory kolem....nám se zde líbí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 17
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání