Napsat recenzi

All inclusive po Chorvatsku

Recenze hotelu Oaza Sunca & Resnik Hotel Resort ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Kaštel Štafilić)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 668x
Recenze se líbila: 465 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zastaralý vybydlený komplex, snaha o all inclusive, ale opravdu jen vzdáleně.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

V bungalovech matrace s pružinami – péry . Pískající WC a spousta komárů otlučený nábytek, špinavé parapety. Komplex je kilometr od letiště budili nás letadla. Fota bungalovů neodpovídají , vše je tam zastaralé.

Úklid po Chorvatsku v all- inclusiv spočíval jen ve výměně ručníků.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Jídlo příšerné, z toho co zbylo ráno a oběda udělaly večer salát. Poslední den byli přesolené karbanátky, hranolky a těstoviny už poslední den pobytu nemohl nikdo vidět. Lidé si stěžovali i delegátkce. Zapoměňte na kávu po obědě, tu si musíte koupit za své, včetně tvrdého alkoholu-tak jak je to v běžných all inclusivech. Restaurace klimatizovaná příjemná. Vína a místní pivo a nealko po celý den k dispozici. Nemožnost vzít si ovoce na pláž, žádný výběr. Moučník pořád jeden a ten samí, po celý týden jen vyměnili polevu nahoře vanilkouvou za čokoládovou a naopak.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál v hl. restauraci bez úsměvu tvářil se naštvaně.

Personál na restauraci alakárte-placené příjemný.

Animační program jedním slovem fraška - dvě Chorvatky se o něco snažili, když jsem přivedla dítě do miniklubu ani je nenapadlo se sním přivítat a navázat kontakt, klub spočíval v tom, že s dětmi hráli stolní hry. Minidisko - pro děti- hudba propojená s německy mluvícím v písních, to pouštěli patnáct minut dětem na terase.

Večerní program -- zapomeňte, v celém areálu dole v kavárně stůl na kulečník jeden rozbitý, jen stůl na fotbálek. Kavárna špinavá, disco zastaralá hudba

Každý den na čtvrtou hodinu odpoledne se na hotelové pláži slízala omladina z Kaštěla ve věku od 14 do 18let, to jsem ještě neviděla, aby do uzavřeného areálu docházeli mladí domorodci, houfovali se ve skupinách mezi hosty hráli hry, honili se ve vodě i na suchu -chodili je tam hlídat dva security z personálu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž - byli v celku tři pláže, možno si vybrat. Moře čisté, dalo se šnorchlovat. Lehátka za poplatek.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Do patnácti minut podél pobřeží lze dojít do dalšího Kaštěla.U hotelu malý obchod využili jsem když jsme scháněli něco proti komárům.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Areál má svá nejlepší léta za sebou, přišlo mi , že Německá klientela vybydlela a stáhla se do Tureckých a Řeckých destinací a nám Čechům to má stačit. Byli tam jen Češi, Slováci a Slovinci.

No nečekali jsme zázrak, když jsme sem jeli, ale tohle mě tedy překvapilo nemile.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 45 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání