Napsat recenzi

Dovolená Gradac,hotel Sunce

Recenze hotelu Hotel Sunce (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Gradac)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 223x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v Gradaci a pobyt v hotelu Sunce, byl podle našich představ,jelikož jsme již v Gradaci byli,tak jsme mohli porovnat. Hotel Sunce je na krásném místě,poskytuje velmi dobré služby,animace pro děti,stravování, bazény se sladkou vodou,parkoviště zdarma,krásný výhled na moře,atd Co více si přát,zkrátka super dovolená.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Velmi pěkné s balkonem na moře v budově B,denní úklid,výměna ručníků dle dohody,všude čisto.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Stravování light all. inclusive ,jídla byl dostatek,byla i možnost si jídlo přidat,snídaně bufet.

Zeleninový bufet dostačující,mohlo být více ovoce a sladkého pečiva,jinak spokojenost.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Ochotný a příjemný personál, včetně recepce a výborná delegátka z CK Satur. Téměř po celý den animátorky pro děti,bazény byly udržovány denně i jejich okolí.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Moře je v Gradaci nádherné,voda čistá,teplá podle počasí,možnost varianty, moře - bazén, přístup do moře raději v botách (někde jsou kameny nebo vetší oblázky,).Hotel Sunce je prakticky u moře a lze si vybrat různé druhy pláží.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Výhled od hotelu na moře a okolní a přírodu je krásný,městečko je hezké upravené,velké množství různých restaurací,obchůdků, směnárny,Promenáda okolo moře, no super.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byli jsme velmi spokojeni po všech stránkách. Hodnotíme to z pohledu turistů kteří

navštěvují různé destinace v Chorvatsku velmi dlouhou dobu,tak že můžeme objektivně hodnotit pobyt v hotelu Sunce v Gradaci jako velmi dobrý.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání