Napsat recenzi

Dovolená s CK *****

Recenze hotelu vila Mare (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 249x
Recenze se líbila: 432 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ubytování ve vile Mare a polopenze v penzionu Palme

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Ve vile Mare, čisté (a relativně velké) pokoje i příslušenství, je tam TV i Wi-Fi, na balkoně posezení, sušák na prádlo, slušně vybavená kuchyňka (společná pro 2 pokoje) s nádobím, velkou lednicí s mrazákem, sporákem, konvicí, dřezem, stolem se 4 židlemi...

K dispozici jsme na pokoji měli i lavór na praní, kýbl, hubku, žínku, jar, hadr na zem, ručník na nohy a každý 2 další ručníky.

Ubytování je bez klimy, ale balkóny na jihozápad (výhled na moře), tak se to dalo vydržet...

Paní domácí v pohodě.

Jen v půlce pobytu se nastěhovali do přízemí hlučnější sousedé - kuřáci, což poněkud narušilo dosavadní pohodu...

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Na stravu jsme docházeli do penzionu Palme, což je asi 100 m od ubytování.

Měli jsme polopenzi. Dle popisu CK: "snídaně je servírovaná + výběr ze dvou snídaňových menu" jsem nevěděla, co si pod tím mám představit, takže: po celou dobu pobytu stále totéž - párek, cihla, šunka, vejce natvrdo, máslo, plátky rajčat a okurky, nutela, džem, káva, čaj, teplé mléko, kakao, bílá veka. Bylo to dobré, ale ubíjející, děckám chyběly cereálie a jogurt. Předposlední a poslední den vítaná změna - místo vejce natvrdo míchaná vejce (na můj popud se přimluvil delegát Ondra).

K ečeři (avizované jako hlavní jídlo, dezert, salát nebo ovoce) byl výběr ze dvou menu , dalo se vybrat (např. plněné papriky, kuře, kotlety, rizoto, bouloňské špagety či carbonára, čufty, obalovaná ryba, perkelt, přílohy obvykle brambory - vařené, šťouchané, kaše, americké ...), množství dostačující (chlapi se dojídali po dětech či manželkách...).

1.chod byl stále stejný pro oba druhy jídel - talíř z nakrájených rajčat a salátové okurky,

dezertem byl gumový pudink či kupovaná roláda - ta byla 3x, protože ji skoro nikdo nejedl, jen 2x ovoce, a 1x zmrzlina - možná bychom dali přednost polévce před dezertem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V Palme příjemná obsluha i šéf.

V Mare příjemná paní domácí, dobře vybavené pokoje, příslušenství i kuchyňka.

Delegát Ondra se o nás vzorně staral, přivezl i odvezl nás, poptával se, výlety zařídil...

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře 23-25 stupňů, vzduch 38-50...

Ale ty davy, hlava na hlavě, pláž je poměrně malá.

Od půlky týdne i na skalách dost plno.

Ze skal je dost krkolomný přístup do vody, na 2 místech jsou sice schodky do vody, ale lezete k nim přes opalující se lidi. A hned je hloubka. Pro rodiny s menšími dětmi špatné, to je nutné si zabrat ráno místo na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Vila Mare je nad školou (naštěstí mají taky prázdniny!!!)

K promenádě cca 2 minutky, a tam je hned pláž.

Na skály podle chutě, čím dál tím líp, klidně 10 minut...

Procházka do Malého Drveniku cca20 min., na vyhlídku na Biokovo (do kopce) taky tak

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Líbilo se nám tu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání