Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Hani

Recenze hotelu Hani Hotel **** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Drvenik)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 160x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Hani Hotel Hani
  • Ložnice s manželským lůžkem Ložnice s manželským lůžkem
  • Obývací místnost s přístupem na balkon Obývací místnost s přístupem na balkon
  • Jídelní kout s mikrovlnnou troubou Jídelní kout s mikrovlnnou troubou
  • Koupelna se sprchovým koutem a WC Koupelna se sprchovým koutem a WC
  • Fitness centrum v hotelu Fitness centrum v hotelu
  • Oblázková pláž s bezbariérovým přístupem před hotelem Oblázková pláž s bezbariérovým přístupem před hotelem
  • Venkovní restaurace hotelu, přímo na pláži Venkovní restaurace hotelu, přímo na pláži

Příjemný hotel na pláži v druhé části Drveniku, Gornja Vala.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoje jsou velmi dobře vybavené. V každém pokoji je lednice a balkon. V ložnicích je klasické dvoulůžko, kde se dá přidat přistýlka nebo jako přistýlka slouží rozkládací pohovka v obývacím pokoji. Některé pokoje jsou mnohem větší oproti jiným. Koupelna je spojena s WC: V koupelně je klasicky vybavena sprchovým koutem, někde je i vana. V obývací místnosti je i jídelní kout, který ale neslouží pro vaření. Na některých pokojích je i mikrovlnná trouba.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

V hotelu jsem byla pouze na snídani, kde byl opravdu velký výběr. Snídaně byla klasicky bufetová. Na výběr byly různé druhy šunky, salámů, sýrů, spousty zeleniny, čerstvé ovoce, sladké pečivo, cereálie, zapečené bagetky, párečky, vajíčka, jogurty a spousty dalšího. K pití jsme měli na výběr džusy, voda, různé druhy kávy, kakao, čaje apod.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel disponuje fitness centrem a saunou. Ty jsou ovšem za poplatek. Taktéž má vlastní parkoviště. Slečna na recepci byla milá a pořád se usmívala. Paní majitelka hotelu byla taktéž milá, procházela se po restauraci a koukala se, zda je vše v pořádku. Hotel má 2 restaurace, vnitřní i venkovní, takže máte možnost výběru. Celý hotel je klimatizovaný a má výtah.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je s menšími oblázky. Na pláži je bezbariérový přístup do moře a jsou tam také sprchy. Za poplatek si můžete zakoupit lehátka nebo vypůjčit šlapadla a loďku.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je přímo na pláži, na takové menší "promenádě". Kolem hotelu je spousta restaurací. Tím, že je tato část Drveniku také malá, tak všechno máte velmi blízko.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Hotel bych určitě doporučila těm, kteří chtějí navštívit Chorvatsko, ale nechtějí slevit ze svých nároků. V sezoně bude trochu rušnější. Hotel je opravdu moc pěkný a nenašla jsem nic, co bych hotelu vytkla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání