Napsat recenzi

VILLA JELENA v BRISTU V CHORVATSKU - s u p e e e r

Recenze hotelu Vila Jelena Apartmány *** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Brist)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 683x
Recenze se líbila: 388 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená naprosto úžasná, musím hlavně vychválit vilu Jelenu, za tu cenu jsme nečekali takovou kvalitu. Neuvěřitelně příjemný a ochotný byly hlavně paní domácí. Jsme mladý pár a můžeme to doporučit i dalším mladým lidem, Brist má totiž ideální polohu, chvilka chůze a jste v rušnějším Gradacu. Milovníkům přírody a hor se bude zase líbit procházka na druhou stranu do vesnice Podaca a z ní nahoru do hor za kostelíkem, odkud je nádherný výhled. Z něho se poté dá dojít pěšinou v horách do Bristu i Gradacu. Kdo si koupí nějaký výlet od ck (doporučuji Bosnu a Hercegovinu Mostar a Medgujorije), tak autobus zastavuje přímo u vily Jeleny.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Zaplatili jsme si pokoj bez balkonu, k pokoji však patřilo takový francouzský okno s balkonkem, na který se vešla jedna židle, takže supr relax. A hlavně jsme si tam vždy vysušili věci. Navíc výhled byl jak na moře, tak na hory.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Mile překvapila. K snídani byl menší švédský stůl, domácí pečený buchty a co mě mile překvapilo bylo ovoce. Každý den alespoň 3 druhy. Nakrájený meloun, fíky, granátové jablíčka, hroznové víno, mandarinky.

Další plus pro paní domácí bylo to, že jídlo pravidelně doplňovali, takže nevznikali u švédského boje o to, kdo si nabere víc, protože pak už nebude a jednou když jsme přišli na snídaní poslední, tak nám paní hostitelky řekli, ať si vezmeme všechno ovoce a buchty co zbyly na pokoj a dáme si je k obědu.

Večeře výběr ze dvou menu. Také nám chutnalo, nejlepší byla jejich specialita Dalmátská ryba. Jinak večeře byla trochu mastnější, takže bych to nedoporučila někomu, kdo má dietu nebo problémy se žaludkem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Všechno o co jste si domácím řekly, tak jste měly, snažily se vyhovět, co to šlo. Na pokoje půjčovaly skleničky a hrníčky a protože na každý chodbě byla lednice a varná konvice, tak jsme si koupili v nedalekém obchodu kávu a celý týden jsme si jí dělali. Před vilou je krásná zastřešená terasa, kam jsme chodili sedávat.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Nejlepší byly malé soukromé plážičky, když se sešly schody od vily Jeleny, tak jich bylo nespočet. Kdo chtěl na větší měl to asi 100 metrů. Každý si vybral tu která mu nejvíc vyhovovala. Doporučuji boty do vody a šnorchl, protože potápění tam stojí za to. Už jsem byla na více místech v Chorvatsku, ale hezčí moře jsem ještě neviděla.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Jednoduěe nádhera ...

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

1**********************

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání