Napsat recenzi

Hotel Alem

Recenze hotelu Alem Hotel a Depandance ** (Chorvatsko - Střední Dalmácie - Baško Polje)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 245x
Recenze se líbila: 254 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jednim slovem velké zklamani.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytovani....kdyz pominu totalne fuj koberec, šílené pruzinove matrace na kterych se fakt nevyspite, postele kazda zvlast, pokoj 2 patro bez výtahu fakt super kdyz mate male děti, ktere uspite v kočárku ...jinak dobry.

Strava a stravování  průměrně (3,3/5)

No...tak tohle je mega velka katastrofa a uz nikdy vice. Jidlo jak čtvrtá cenova skupina. Snidane : tuha hnusna vajecina, junior salám, platkovy syr, maslicka,medicky, dzemicky a pasticky. Lupinky, musli, kafe. Tot vse žádné ovoce,zadna zelenina.

Oběd: hranolky, br.kase instantní, denne stejná oranzova omacka s masem, filety ...oni psali ryby. Na deti se vubec nemyslelo. Opet žádné ovoce. Zelenina pouze salat, zeli, řepa zavarena a kukurice taky. Furt dokola ty stejne jakoze zakusky.

Vecere: opet podobne jídlo jako u obeda, svestkovy kompot toť veskere ovoce.

Nejvetsi zklamani z all inclusive je kdyz jsme museli na pití docházet celkem daleko od pláže a jeste se dohadovat, ze do flasky beru piti pro deti, které nebudem tahat z pláže se vsemi věcmi nahoru do jídelny,aby se mohly napít a jit zase kus na pláž a to zase opakovat za necelou hodku ....u vody je fakt žízeň. Takže toto jsme fakt nerespektovali a detem brali piti. My jsme si byli nuceni i pres zaplaceny all inclusive kupovat napoje v obchode. To stejne s čerstvým ovocem, denne jsme detem museli kupovat.

Kafe pres den???? Jen u snídaně a pak az od 16hod.opet v jídelně. Totalne nepochopitelné....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Docela jsme byli v soku,ze na pokoji nebyla malinka lednička, fakt ubohé, clovek si musi koupit pití a ani ho nema kde vychladit. Bomba. Wifi?? Ani nahodou jen za poplatek 90 kuna na tyden. Na to abychom večer poslali rodine par fotek a pozdrav fakt nebudem platit tolik peněz. Takze za wifi se chodilo do restaurace na pláži. Personal v hotelu v pohode, jen akční pokojska nás neustale uhanela svym klepanim a vyptavanim kdy uz odejdem na pláž. Museli jsme vyuzit mistni lekarku a ta byla velice ochotna a vstřícná.

Docela otravny personal v jidelne...pri jidle neustale chodili a uklizeli ze stolu i to co jsme jeste chteli jíst.

Delegatka byla moc fajn.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Bez problemu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Okoli hotelu by se mohlo lepe udržovat....vsude střepy. Jsme zvyklí chodit bosky a tam to teda fakt nešlo.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Celkove jsme byli hodne zklamání, naštěstí moře a sluníčko nam zvedlo náladu a užili jsme si dovcu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 32
z 54 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Střední Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání