Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Donat Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Zadar)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 1 718x
Recenze se líbila: 629 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

První kontakt s hotelem byl pro nás šok, když nás řidič autobusu vysadil u hotelu v pět hodin ráno a my jsme se mohli ubytovat až odpoledne. Toto byla naštěstí jediná nepříjená záležitost z celé dovolené. Pak už nás čekalo jen vše příjemné a hezké. Určitě se do tohoto hotelu vrátíme. Hotel maximálně odpovídal poměru kvality a ceny. Nejvíce jsme ocenili blízkost pláže, lehátka a stín na pláži a zejména vynikající stravu.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Byli jsme ubytováni v hotelu blíže k moři, měli jsme rodinné pokoje - 2+2 s balkonem, bohužel bez výhledu na moře. Pozor, ne všechny pokoje mají balkon!. Pokoje byly prostorné, zařízené starším nábytkem, ale maximálně splňovaly naše potřeby Měli jsme dostatek úložného prostoru. Koupelna čistá. Hotelový komplex se skládá ze dvou hotelů - v jednom (kde jsme byli ubytováni my) je recepce a bar se samoobsluhou alko a nealko nápojů. Ve druhém hotelu je restaurace. Na jídlo jsme tedy docházeli do druhého hotelu, ten je ale hned vedle, toto nám nevadilo.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava výborná. Všichni jsme si vždy vybrali. Ačkoli se jídlo opakovalo, bylo na výběr ze spoustu druhů jídel a vždy jsme si mohli vybrat něco jiného. Snídaňový bufet pestrý, jen menší výběr ze salámů, ale to nám vůbec nevadilo. Nejlepší byly obědy a večere. Na výběr bylo více druhů masa a spoustu výborných ryb. Výborná byla i tepelně upravená zelenina a přílohy. Studené zeleninové saláty rovněž více druhů. Méně sladkostí, než jsme měli např. na dovolené v Bulharsku, ale to nám až tak nevadilo, když jsme měli chuť, dali jsme si kousek koláče nebo výborný štrůdl.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Vybavení hotelu starší, již samotná recepce není zrovna moderní, ale personál příjemný, služby dostačující. Pokoje byly uklízeny denně. V podstatě nebylo co vytknout. Každý večer nějaký program pro dospělé nebo pro děti, který jsme moc nevyužívali, nebylo nic v češtině. Obecně v hotelu nebylo moc českých turistů, což nám vyhovovalo. Dětská školka byla ale možná ve slovenštině, takže kdyby děti chtěly, mohly se tam domluvit.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž velmi blízko hotelu, spoustu lehátek, příjemný stín. Moře čisté, pozvolný vstup do moře. Určitě doporučuji rodinám s dětmi.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Příjemné byly večerní procházky kolem moře, výlet vláčkem do centra Zadaru. Jediné, co nám u hotelu chybělo, bylo nějaké dětské hřiště.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Maximální spokojenost. Určitě se do hotelu někdy vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání