Napsat recenzi

Príjemná dovolená, ale příště jinam

Recenze hotelu Adria Hotel *** (Chorvatsko - Severní Dalmácie - Biograd na Moru)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 858x
Recenze se líbila: 477 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pláž a to bohužel není vidět ten největší nával Pláž a to bohužel není vidět ten největší nával
  • výhled z balkonu výhled z balkonu
  • Biograd n.M. Biograd n.M.

Hotel nám vcelku vyhovoval, hlavním plusem byly bezpochyby bazény, kde se vyřádili naši kluci (2 a 5 let). Pokud Vám nevadí všude davy lidí, budete zde spokojeni.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Byli jsme ubytování ve třetím patře, s výhledem na bazén a okolní piniové háje (hotel je poslední budova , dál nic). Což se nejdřív jevilo jako výhoda, ovšem pokud vám nevadí, že hned pod oknem vám ve 21 hod. začne večerní program - caraoke, disco, hádání filmových písní.. končící před půlnocí. I přes zavřená okna to máte, jako byste tam seděli, s malýma dětma, které se potřebují vyspat, nic moc. Totéž ráno - v 6:00 nastupuje četa na úklid bazénů, začnou šoupat lehátky a drhnout dlažby smetáky, tak hezky se to rozléhá... :-) Ale dovolenou nám to nezkazilo, po pár dnech jsme si zvykli. JInak pokoj prostorný, čistý, přistýlka v podobě rozkládacího gauče celkem pohodlná. Úklid pravidelný, výměna ručníků asi každý druhý den. Celkově jsme byli spokojení.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Byla jsem ráda, že máme AI, ale jídlo nás zklamalo. K snídaním stále to samé, ale výběr vcelku byl, obědy a večeře nebyly moc promyšlené - většinou nebyla žádná příloha, která by pasovala, např. dáte si řízek a k tomu si můžete dát třeba rizoto, nebo těstoviny... když to přeženu. Ale většinou člověk našel něco, co mu chutnalo. Nápoje v rámci AI z post mixu, takže nic moc. Děti potěšily každý druhý den k večeři řízky :-) Ryba bylo téměř každý večer, většinou moc dobrá. Celkově ale opět vcelku pozitivní, kdyby člověk nesrovnával.. . Ještě zmíním kapacitu restaurace - chodili jsme vždy mezi prvními (děti brzy ráno vstávají, ocenili jsme snídaně od 7:00, to je málo kde), to bylo v pohodě. Ovšem cca po hodině už si nemáte kam sednout, čekáte na stůl, až se uvolní, nestíhají odnášet nádobí a stojíte 10 minut frontu u bufetu.. tak doporučuji chodit na začátku nebo ke konci časového rozmezí, i ke konci byl slušný výběr, jak jsme jednou zkusili.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Personál hotelu perfektní, na recepci vysvětlili případně zjistili vše, co jsme potřebovali, i ochotně vytiskli plavební řád lodi... Obsluha na baru, uklízečky, všichni stále usměvaví. Co se týče služeb, tak také spokojenost. V hotelu obchůdek se suvenýry, půjčovna aut, masáže...

Jediné, co nám tedy vadilo a hlavně nás to překvapilo - ráno vzhledem ke zmiňovanému úklidu bazénů a jejich okolí je celý areál zavřený (bazény, kryté hřiště, zkratka na pláž..) až do 9:00! Můžete ven z hotelu, ale pokud vám děti brzy vstávají, musíte s nimi úplně ven, nikoli do hotelového areálu. My jsme to řešili tak, že po snídani cca v 8 hod. jsme vyráželi na pláž.

Ještě zmíním z mého pohledu velké minus hotelu - u bazénů NEJSOU TOALETY. Pokud chcete na toaletu, musíte do hotelu, projít chodbou skoro až k recepci a tam máte WC. což se nejeví jako velký problém, až na to, že do hotelu NESMÍTE v plavkách a mokří.. Ano, jistě, pokud máte malé děti, určitě chápete, jak je to nereálně. Za celou dobu jsem snad neviděla žádné dítě, běžet na záchod... dál to asi nemusím komentovat... Personál by také měl trochu hlídat kouření u bazénu - je až neuvěřitelné, že jste u brouzdaliště, kde je 10 malých dětí a matky tam sedí a kouří každých 10 minut jednu... Přitom stačí vyjít 5 schodů na vyvýšenou terasu, aby to děti nemusely inhalovat, odhaduji, že mé děti tam za ten týden pasivně vykouřili pár krabiček :-( ale je to o lidech.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž.. po příjezdu jsme čekali na pokoj, tak naše první kroky vedly tam. Pokud jdete areálem, brankou mezi bazény, je to opravdu kousíček. Pokud to obcházíte (např. ráno, protože se k brance dostanete až v těch 9:00), je to celkem dálka. Na pláži je tolik lidí, až to bylo nepříjemné, ani jednou jsme se tam nekoupali. Jednou jsme si tam za pár kun půjčili šlapadlo se skluzavkou a asi 2x jsme se tam byli projít a na zmrzlinu. Jinak jsme si autem popojeli o pár km dál na krásnou pláž, s drobnými kamínky, vhodnou pro děti a kde jsme dopoledne byli skoro sami, před polednem tak max. 50 lidí... Zde pod hotelem nebyl kam dát ručník, člověk musel přeskakovat opalující se osoby, no s dětmi nic moc zážitek.. Ale jinak je tam hodně vyžití - tobogány, bazén pro plavce se slanou vodou, nafukovací atrakce na vodě, šlapadla, podél promenády jeden obchůdek a občerstvení vedle druhého, večer se to tam mění na pouť.. Vstup do vody jak kde - někde skalnatý, někde kamínky, nicméně boty do vody doporučuji všude, ježci už pár metrů od břehu.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je poslední budova, takže na jednu stranu nic, jen piniové háje, na druhou stranu do města. Biograd se nám moc líbil, byli jsme se tam projít 2x, jednou večer po západu slunce, moc hezké. Jinak nás překvapil všude bordel a odpadky :-(

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Celkově se nám dovolená líbila, jaké si to člověk udělá, takové to má :-) Popojížděli jsme si autem na pláž, která nám vyhovovala, jezdili jsme na výlety - do Zadaru, pak lodí na malý ostrov s krásnou písečnou pláží. Pokud bych jela do této oblasti znova, tak ráda, ale hotel nás nenadchl tolik, abychom se sem vraceli (byť nemůžu říct vyloženě nic negativního), tak příště kousek dál :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 16 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní Dalmácie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání